Mijn zoekcriteria

AanbodPlaats
Prijs vanaf:
Prijs tot:
 
 
Of zoek op adres:
Ceramiquelaan 431, Amsterdam
Ceramiquelaan 431
1031 KG AMSTERDAM
€1.685.000,- vrij op naam
deel dit project

Een royaal luxe penthouse van 183 m2 en fantastisch dakterras rondom van maar liefst 147 m2! Het penthouse beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een luxe Siematic keuken. Met een prachtig uitzicht op de A’DAM Tower, EYE Filmmuseum en het Schegpark! Gelegen in een modern, in aanbouw zijnde gebouw ‘The Wing’ (met lift!). Door […]

Een royaal luxe penthouse van 183 m2 en fantastisch dakterras rondom van maar liefst 147 m2! Het penthouse beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een luxe Siematic keuken. Met een prachtig uitzicht op de A’DAM Tower, EYE Filmmuseum en het Schegpark! Gelegen in een modern, in aanbouw zijnde gebouw ‘The Wing’ (met lift!). Door de vele raampartijen heeft dit appartement een zeer open karakter. De genoemde koopsom is inclusief afkoop van de erfpacht voor 50 jaar. Mogelijk om twee parkeerplaatsen in de ondergelegen garage te kopen.

De bouw van The Wing is gestart in november 2019. De prognose oplevering is gepland voor het tweede kwartaal van 2022.

BOUWNUMMER 76 – CÉRAMIQUELAAN 431
Via de gemeenschappelijke entree is de entree van het penthouse op de zevende verdieping te Het penthouse beschikt over een heerlijke ruime living met open luxe Siematic keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een Bora kookplaat en Quooker. Vanaf het riante dakterras heb je zicht op de A’DAM Tower, EYE Filmmuseum en het Schegpark!

Het penthouse heeft drie slaapkamers. De master bedroom heeft een ensuite badkamer voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De overige twee slaapkamers liggen aan de andere kant van het penthouse. De tweede ruime badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De badkamer is afgewerkt met hoge kwaliteit sanitair en tegelwerk. In de gang bevindt zich een separaat toilet. Er is een ruime berging voor de wasmachine en wasdroger en kan tevens perfect in gebruik genomen worden als bijkeuken.

Tevens beschik je over een berging in de onderbouw. Daarnaast is er de mogelijkheid om twee parkeerplaatsen te kopen in de ondergelegen garage. De koopsom hiervan is separaat van de koopsom van het appartement.

AFWERKING
Het penthouse wordt volledig casco opgeleverd. Na de oplevering kun je het penthouse in eigen beheer afbouwen. Met volledig casco bedoelen we dat het penthouse wordt opgeleverd zonder binnenwanden, binnendeuren, stucwerk en spuitwerk, sanitair en tegelwerk, vloerverwarming, vloerisolatie en afwerkvloer.

Wel aangelegd zijn de voordeur, de schachten, de meterkast en instortvoorzieningen, zoals ventilatiekanalen, leidingen in de buitenschil, centraaldozen in de plafonds, de technische berging (met Dries-aansluitingen, WTW-unit en MV) en betontegels op het terras. Een en ander conform de verkoop-/contracttekening.

FRAAIE ARCHITECTUUR
The Wing heeft een opvallende plooiing in het gebouw. Niet voor niets koos de architect voor deze vorm. De vorm kwam voort uit de locatie, aan het Schegpark en met zicht op het IJ. Dan wil je zoveel mogelijk uitzicht creëren. Buiten naar binnen halen, dat was het idee van Paul Stavert van Powerhouse Company. De horizontale lijnen benadrukken de zwierigheid van de balkons, die speels wisselen tussen rechte en afgeronde hoeken. Bovendien verspringt de gevel, waardoor op bepaalde plekken het balkon extra diep is. The Wing heeft iets Italiaans, door het gebruik van onder andere natuursteen in de gevel.

STIJLVOLLE BINNENKOMER
Bij een gebouw en plek als dit past stijlvol binnenkomen. En twee entrees, om rust en ruimte te kunnen waarborgen aan bewoners én bezoekers. De centrale hallen worden stijlvol afgewerkt met witte stucwerk wanden, design verlichting en houten details. Aan de wanden hangt kunst, wat speciaal voor The Wing geschilderd zal worden. De voordeuren van de appartementen liggen aan de centrale vide. De vide is een prachtige blikvanger, met een bijzondere lichtinval door het glazen dak.

LOCATIE
The Wing ligt op een unieke plek, tussen het dynamische Schegpark en het groene, centrale buurtplein in. De vorm van het gebouw, een vleugel, zorgt voor een unieke dynamiek tussen natuur en architectuur. Aan het Schegpark ligt ook de algemene tuin van The Wing. Zo geniet elke bewoner van deze unieke spot, met uitzicht op EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren. De tuin is fraai ontworpen door landschapsarchitect Paul Plambeck van Buro Sant en Co, met onder andere een grote karakteristieke boom, diverse grassen en bloeiende planten, een pad en een betonnen maatwerk zitmeubel.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 183 m²;
– Royaal balkon van 147 m² gelegen op het zuidwesten;
– 3 slaapkamers en 2 badkamers;
– Luxe Siematic keuken;
– Hoge kwaliteit sanitair en tegelwerk;
– Veel raampartijen;
– Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en -koeling;
– Mogelijkheid tot aankoop van twee parkeerplaatsen in de ondergelegen garage;
– De koopsom is inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht;
– Berging in de onderbouw;
– De bouw is gestart in november 2019 en de prognose oplevering staat gepland voor Q2 2022.

Op de website aanhetij.com via de appartementenzoeker tref je alle informatie over het huidige aanbod.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Wonen details

Bestemming Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Permanente bewoning Ja
Recreatiewoning Nee
Maten en ligging Liggingen Vrij uitzicht
Inhoud 476 m³
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 183 m²
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand 147 m²
Externe bergruimte 5
Bouwjaar Jaar omschrijving 2022
Omschrijving: Nieuwbouw gestart met bouwen in 2019
In aanbouw Ja
Onderhoud Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
Schuur berging Soort Box
Totaal aantal 1
Diversen Bijzonderheden Toegankelijk voor gehandicapten
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Dak Materiaal: Bitumineuze dakbedekking
Keurmerken Keurmerk SWK Garantiecertificaat
Installatie Soorten warm water Centrale voorziening
Voorzieningen wonen Voorziening Mechanische ventilatie
Lift
Tuin Tuintypen Zonneterras
Kwaliteit Fraai aangelegd
Totale oppervlakte 147 m²
Garage Soorten Parkeerkelder
Parkeren Faciliteiten Faciliteit: Parkeergarage

Appartement

Soort appartement   Penthouse
Kenmerk appartement   Appartement
Kwaliteit appartement   Luxe
Open portiek   Nee
Woonlaag   8e
Aantal woonlagen   1
VVE checklist aanwezig   Ja
VVE kenmerken Inschrijving kv k Ja
Vergadering v v e Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstalverzekering Ja

Verdiepingen

Aantal   1
Aantal kamers   4
Aantal slaap kamers   3

Woonlagen

Begane grond of flat Verdieping nr 0, Begane grond
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Keuken Open keuken
Inbouwapparatuur
Badkamer Voorzieningen: Toilet
Dubbele wastafel
Inloopdouche
Vloerverwarming
Overige ruimten Hal