Mijn zoekcriteria

AanbodPlaats
Prijs vanaf:
Prijs tot:
 
 
Of zoek op adres:
Graafschapstraat 9 hs, Amsterdam
Graafschapstraat 9hs
1079 PD AMSTERDAM
€375.000,- kosten koper
Verkocht onder voorbehoud
deel dit project

Op een uitstekende locatie in de populaire Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid bieden wij een recent gerenoveerd 4-kamerappartement aan. De woning van totaal ca. 71m² is zeer goed ingedeeld, ligt op de bel-etage en beschikt over 2 balkons aan de voor en achterzijde (ligging oost en west). Tevens is er een privé berging in het souterrain […]

Op een uitstekende locatie in de populaire Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid bieden wij een recent gerenoveerd 4-kamerappartement aan. De woning van totaal ca. 71m² is zeer goed ingedeeld, ligt op de bel-etage en beschikt over 2 balkons aan de voor en achterzijde (ligging oost en west). Tevens is er een privé berging in het souterrain aanwezig. Het appartement is onderdeel van een monumentaal complex en is gelegen op erfpachtgrond. De erfpacht is voortdurend en het tijdvak loopt tot 31 augustus 2026.

Indeling
Begane grond:
Gezamenlijk entree met gemeenschappelijk trappenhuis. Vanuit hier is er toegang tot het souterrain met bergingen, de gemeenschappelijke tuin en de appartementen die gelegen zijn op de bovengelegen verdiepingen.

Bel etage:
Entree appartement met binnenkomst in de ruime hal met toegang tot alle vertrekken: meterkast, separaat toilet met fonteintje, moderne badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel met meubel en toegang tot de drie slaapkamers en de woonkamer.

De doorzon woonkamer is voorzien van een open keuken, welke naar eigen wens geplaatst worden. De aansluitpunten voor de keuken zijn aanwezig. In een vaste kast ter hoogte van de keuken vindt u de wasmachineaansluiting.

De grote slaapkamer is gelegen aan de voorzijde met toegang tot het balkon, gelegen op het westen. De overige 2 slaapkamers zijn aan de achterkant gelegen, grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin, op het oosten. 1 van de slaapkamers beschikt tevens over een tweede balkon.

De woning is recent gerenoveerd en voorzien van strak stucwerk.

Locatie
Het appartement is gelegen in een rustige straat in de populaire Rivierenbuurt. In de nabije omgeving bevinden zich tal van leuke winkels, hippe restaurantjes/barretjes. En voor zowel de dagelijkse boodschappen als speciaalzaken hoeft men slechts een paar minuten te wandelen.

De Zuidas, het Beatrixpark, Martin Luther King park en zelfs “de Pijp” zijn allemaal binnen 10 minuten fietsen bereikbaar. Ook ten opzichte van het OV en uitvalswegen is het appartement uitstekend gelegen. NS station Rai en metrohalte ‘Europaplein’ van de Noord-Zuidlijn liggen om de hoek en met de auto rijdt men binnen een paar minuten op zowel de A10 als de A2.

VVE
De VVE is actief en wordt professioneel beheerd door De Lairesse Bouwmanagement. De servicekosten bedragen thans ca. € 131,- per maand. De VVE is automatisch lid van de belangenvereniging “Amstelhof”.

Bijzonderheden
• Het complex waar het appartement deel van uit maakt is een gemeentelijk monument;
• De erfpacht is voortdurend met een tijdvak tot 31-08-2026, de jaarlijkse canon bedraagt € 84,36. AB2000 is van toepassing;
• Energielabel G;
• De woning wordt opgeleverd zonder keuken, met aansluitpunten;
• Alleen in de parterre woningen is harde vloerbedekking toegestaan. Op de overige verdiepingen wordt alleen zachte vloerbedekking toegestaan om geluidsoverlast te voorkomen.
• De siertuin aan de achterzijde is voor gebruik beschikbaar mits er geen overlast ontstaat voor de overige bewoners en de tuinman zijn werk kan doen. Er mag gebruik van gemaakt worden, maar er mogen geen spullen achter blijven. Er is een tuinvertegenwoordiger per tuin aangesteld. Huidige begroeiing moet worden gehandhaafd.
• Alle kozijnen worden vervangen door de VvE, hier zal een verplichte eenmalige eigen bijdrage van de nieuwe bewoner gevraagd worden van € 10.000,-. Alle kosten boven de € 10.000,- zullen door de huidige eigenaar worden voldaan. De totale kosten zijn geschat op € 18.000,- tot € 20.000,- per appartement;
• Indien nodig kan de nieuwe eigenaar bij de huidige eigenaar een lening afsluiten tegen de dan normaal geldende voorwaarden en tarieven;
• Het appartement heeft een eigen gas, water en elektra meter;
• Ouderdomsclausule en niet bewoningsclausule zullen worden opgenomen in de koopakte;
• Het dak is vernieuwd en geïsoleerd in februari 2018;
• Balkons zijn opgeknapt in december 2018;
• Blokverwarming: Ketel is van 2015;
Amstelhof Energie levert de warmte aan alle woningen in het blok. Onderhoud en reparaties aan de ketel zijn voor rekening van Amstelhof energie. Amstelhof energie levert aan de toekomstige eigenaren onder dezelfde voorwaarden warmte als aan de huurders. Na verkoop van het laatste appartement in het blok wordt de installatie overgedragen aan de VVE en kunnen de stookkosten binnen de VVE worden afgerekend;
• Projectnotaris: Notaris Hartman LMH te Amsterdam;
• Oplevering kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Wonen details

Bestemming Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Permanente bewoning Ja
Recreatiewoning Nee
Maten en ligging Liggingen In woonwijk
Inhoud 231 m³
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 71 m²
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand 5 m²
Externe bergruimte 7
Bouwjaar Periode 1945-1959
In aanbouw Nee
Onderhoud Binnen Goed
Buiten Goed
Schuur berging Soort Box
Totaal aantal 1
Diversen Bijzonderheden Monumentaal pand
Dak Plat dak
Energielabel Energieklasse G
Einddatum 2030-02-26
Installatie Soorten warm water Elektrische boiler eigendom
Tuin Tuintypen Geen tuin
Garage Soorten Geen garage
Parkeren Faciliteiten Parkeervergunningen

Appartement

Soort appartement   Benedenwoning
Kenmerk appartement   Appartement
Kwaliteit appartement   Normaal
Open portiek   Nee
Woonlaag   1e
Aantal woonlagen   1
VVE checklist aanwezig   Ja
VVE kenmerken Inschrijving kv k Nee
Vergadering v v e Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Onderhoudsverwachting Nee
Opstalverzekering Ja

Verdiepingen

Aantal   1
Aantal kamers   4
Aantal slaap kamers   3

Woonlagen

Begane grond of flat Verdieping nr 0, Begane grond
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Keuken Open keuken
Badkamer Douche
Wastafelmeubel
Overige ruimten Hal