Mijn zoekcriteria

AanbodPlaats
Prijs vanaf:
Prijs tot:
 
 
Of zoek op adres:
 
Solitudolaan 262, Amsterdam
Solitudolaan 262
1096 DS AMSTERDAM
€2.380.000,- kosten koper
deel dit project

Licht, luxe en optimaal ingedeeld penthouse van circa 244 m² met twee terrassen met adembenemend zicht over de stad. Gelegen op de negentiende verdieping van de unieke woontoren State, in het nieuwe Amstelkwartier. Het luxe wooncomplex is zeer recentelijk opgeleverd en is hoogwaardig afgewerkt. Het appartement heeft een doordachte en uitgebalanceerde plattegrond. De wandafwerkingen, kleurstellingen […]

Licht, luxe en optimaal ingedeeld penthouse van circa 244 m² met twee terrassen met adembenemend zicht over de stad.

Gelegen op de negentiende verdieping van de unieke woontoren State, in het nieuwe Amstelkwartier. Het luxe wooncomplex is zeer recentelijk opgeleverd en is hoogwaardig afgewerkt.

Het appartement heeft een doordachte en uitgebalanceerde plattegrond. De wandafwerkingen, kleurstellingen en betimmeringen zijn op elkaar afgestemd en van hoge kwaliteit. In de ondergelegen garage is een ruime berging en zijn er twee ruime parkeerplekken apart te koop ad. € 60.000,- k.k. per parkeerplaats.

Indeling:
Representatieve entree in luxe afgewerkte hal met snelle liften naar de woning.

Entree op negentiende verdieping in ruime hal met met ruime garderobe, gastentoilet en berging. Aan de Amstelzijde is de riante woonkeuken gelegen met vrij zicht over het water en de stad. De luxe keuken is op maat gemaakt en heeft kookeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur. De ruimte biedt voldoende plek voor een grote eettafel.

Aansluitend is er een eet-/werkkamer met toegang tot een van de twee terrassen. Aan de zuidzijde zijn de woonvertrekken, met een ruime living en een tweede zitgedeelte van TV en media.

Het ruime terras van 30 m² is gelegen over de volle breedte van het gebouw en heeft de gehele middag zon. De riante masterbedroom heeft een en suite badkamer met dubbele douche, vrijstaand bad en dubbele wastafel. Aansluitend is er een dressing met op maat gemaakte garderobekasten.

Aan de oostzijde zijn een tweede en derde slaapkamer gelegen en een tweede badkamer met ligbad, dubbele wastafel en douche. Voorts is er een tweede toilet, inpandige berging met techniek en in de kelder een aparte berging.
Door de gehele woning ligt een fraaie eikenhouten visgraat parketvloer met vloerverwarming en -koeling.

Het appartement is hoogwaardig afgebouwd met maatwerk kasten, marmer en luxe en smaakvolle materialen.

In de ondergrondse garage zijn twee naast elkaar gelegen parkeerplekken apart te koop voor € 60.000,- k.k. per parkeerplaats.

Omgeving:
Heerlijk wonen aan de Amstel met op korte afstand alle voorzieningen.

In de directe omgeving zijn vele restaurants zoals tHuis aan de Amstel en George Marina. Het Amstelstation en de ring A10 zijn zeer nabij gelegen.

Ook is er veel groen zoals Park Somerlust of het prachtige Martin Luther Kingpark.

Het centrum van Amsterdam ligt op fietsafstand.

Bijzonderheden:
• Gebruiksoppervlakte wonen ca. 244 m²
• Gelegen op erfpachtgrond. Huidig tijdvak 01-12-2016 – 30-11-2066, AB 2000. 1-jaarlijkse canonindexering, te betalen canon bedraagt € 6.134,26 per jaar
• Erfpachtcanon voor parkeerplaatsen is afgekocht tot 30-11-2066
• Twee terrassen van totaal ca. 37 m²
• Vraagprijs exclusief twee parkeerplekken
• Ruime berging
• Turn-key
• Vrij zicht aan drie zijdes
• Drie slaapkamers en twee badkamers
• Op eenvoudige wijze is er een ruime vierde slaapkamer te creëren door de stalen deur tussen de keuken en de eetkamer dicht te maken
• Luxe en hoogwaardig afgebouwd
• Fraai lichtplan door het gehele appartement
• Energielabel A
• Vloerverwarming en vloerkoeling via WKO installatie
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Vanzelfsprekend leiden wij u graag rond voor een bezichtiging. Maar, we hebben in deze tijd wel enkele corona voorzorgsmaatregelen. Wij vertellen het u graag bij het inplannen van de bezichtiging. Bent u geïnteresseerd maar wilt u (nog) geen fysieke bezichtiging laat het ons weten, dan kunnen wij u de woning laten zien via videobellen en kunt u aan onze collega alle vragen stellen die u heeft terwijl hij/zij in de woning met u rondloopt.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Wonen details

Bestemming Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Permanente bewoning Ja
Recreatiewoning Nee
Maten en ligging Liggingen Aan vaarwater
Inhoud 750 m³
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 244 m²
Gebruiksoppervlakte overige functies 1 m²
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand 37 m²
Externe bergruimte 26
Bouwjaar Jaar omschrijving 2019
In aanbouw Nee
Onderhoud Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
Schuur berging Soort Box
Totaal aantal 1
Diversen Bijzonderheden Toegankelijk voor gehandicapten
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Keurmerken Keurmerk Politiekeurmerk
Brandveiligheid
SWK Garantiecertificaat
Energielabel Energieklasse A
Einddatum 2029-12-31
Installatie Soorten warm water Elektrische boiler eigendom
Voorzieningen wonen Voorziening Buitenzonwering
Mechanische ventilatie
Schuifpui
Lift
Tuin Tuintypen Geen tuin
Garage Soorten Parkeerplaats
Capaciteit 2
Parkeren Faciliteiten Betaald parkeren

Appartement

Soort appartement   Penthouse
Kenmerk appartement   Appartement
Open portiek   Nee
Woonlaag   19e
Aantal woonlagen   1
VVE checklist aanwezig   Ja
VVE kenmerken Inschrijving kv k Ja
Vergadering v v e Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstalverzekering Ja
Bijdrage v v e 380.34

Verdiepingen

Aantal   1
Aantal kamers   5
Aantal slaap kamers   3

Woonlagen

Begane grond of flat Verdieping nr 0, Begane grond
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Keuken Open keuken
Woonkeuken
Inbouwapparatuur
Badkamer Voorzieningen: Ligbad
Toilet
Dubbele wastafel
Vloerverwarming
Overige ruimten Hal