Mijn zoekcriteria

AanbodWoningtype
Plaats
Prijs vanaf:
Prijs tot:
Zoek op adres:
 
Wiborgeiland 159, Amsterdam
Wiborgeiland 159
1014 ZC AMSTERDAM
€1.176.270,- vrij op naam
deel dit project

Op zaterdag 15 juni vindt de “Dag van de bouw” plaats. Tijdens deze dag kun je een kijkje achter de schermen nemen bij project Wiborg. Ben jij benieuwd of jouw droomwoning er bij zit? Kom dan aanstaande zaterdag langs! Bouwbedrijf de Nijs opent tussen 10:00 uur en 14:00 uur de keet en de bouwhekken van […]

Op zaterdag 15 juni vindt de “Dag van de bouw” plaats. Tijdens deze dag kun je een kijkje achter de schermen nemen bij project Wiborg. Ben jij benieuwd of jouw droomwoning er bij zit? Kom dan aanstaande zaterdag langs!
Bouwbedrijf de Nijs opent tussen 10:00 uur en 14:00 uur de keet en de bouwhekken van project Wiborg. Je bent van harte welkom!

Type T01, bouwnummer 78:

Royale benedenwoning van ca. 223 m² verdeeld over drie lagen: begane grond met een verdiepingshoogte van 3.17 m, souterrain en eerste verdieping. In de parkeerkelder bevindt zich uw eigen afgesloten inpandige parkeergarage. In deze woning is het mogelijk om 6 slaapkamers en 2 badkamers te realiseren. Maar ook een alternatieve indeling, zoals een fitnessruimte of grotere slaapkamers, is mogelijk. Vanuit de riante living met open keuken heeft u toegang tot het terras. Aan het terras heeft u de mogelijkheid voor het aanleggen van uw eigen boot! In het souterrain is, vanuit de slaapkamers, de fraaie patio bereikbaar.

Project Wiborg:
Wonen op een prachtige plek in de Houthaven omringd door water. De stoere pakhuizen van Wiborg vormen een gevarieerd geheel, evenals de woningen die achter de gevel schuil gaan. Het totale project is opgedeeld in drie appartementengebouwen met daartussen individuele panden. Bij alle typen is veel variatie in grootte en indeling.

Wiborg biedt veel ruimte om woonwensen waar te maken. Van eengezinswoningen tot appartementen en van meerlaagse woningen tot riante lofts. Van 45 m2 tot ruim 290 m2. Wiborg biedt voor elk wat wils. Alle woningen zijn eersteklas afgewerkt en voorzien van vloerverwarming en een luxe badkamer. De meeste woningen beschikken daarnaast over een schitterende buitenruimte.

In Wiborg woon je straks in stoere karaktervolle pakhuizen op een eigen eiland, in de hippe Houthaven van Amsterdam. Geïnspireerd door de oude havenarchitectuur woon je hier met alle luxe en comfort van nu. Wiborg is bijzonder. Met rust en ruimte, een weergaloos uitzicht over het water en de reuring van Amsterdam op steenworp afstand.

Veel open ruimtes in uw huis of juist ieder z’n eigen plek, dus ook voor grote gezinnen genoeg mogelijkheden. Gaat u voor een terras aan het water? Een ruim balkon of dakterras? De keuze is aan u!

De inspiratie voor Wiborg vond de architect, Neelu Boparai, in de Houthaven zelf, het Entrepotdok, stoere pakhuizen in Hamburg en lofts in New York. De rijke Amsterdamse handelsgeschiedenis komt prachtig terug in de architectuur van Wiborg.

Een fijne rustige plek met aan de ene kant het IJ, aan de andere kant een mooi park boven de nieuwe Spaarndammertunnel. Scholen en de gezellige Spaarndammerbuurt liggen op loopafstand. De Jordaan en het centrum is 10 minuten fietsen, terwijl de A10 op maar 10 autominuten ligt!

Bel voor meer informatie naar Eefje Voogd makelaardij 020-3050560 of naar Sense Vastgoed 020-4711904

Wonen details

Bestemming Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Permanente bewoning Ja
Recreatiewoning Nee
Maten en ligging Liggingen Aan vaarwater
Inhoud 585 m³
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 223 m²
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand 30 m²
Bouwjaar Periode 2011-
In aanbouw Nee
Onderhoud Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
Diversen  
Installatie  
Tuin Tuintypen Patio/atrium
Kwaliteit Aan te leggen
Totale oppervlakte 30 m²
Hoofdtuin Type Achtertuin
Achterom Nee
Afmetingen Lengte: 0.1 m
Breedte: 0.1 m
Garage Soorten Parkeerkelder
Capaciteit 1
Parkeren  

Woonhuis

Soort woning   Herenhuis
Type woning   Geschakelde woning

Verdiepingen

Aantal   4
Aantal kamers   7
Aantal slaap kamers   6

Woonlagen

Kelder Verdieping nr -1e
Aantal kamers 0
Begane grond of flat Verdieping nr 0, Begane grond
Aantal kamers 1
Keuken Open keuken
Woonkeuken
Inbouwapparatuur
Dichte keuken
Half open keuken
Verdieping 0 Verdieping nr: 1e
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 3
1 Verdieping nr: 2e
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 3