Mijn zoekcriteria

AanbodWoningtype
Plaats
Prijs vanaf:
Prijs tot:
Zoek op adres:
 
Wiborgeiland 171, Amsterdam
Wiborgeiland 171
1014 ZC AMSTERDAM
€1.573.440,- vrij op naam
deel dit project

Type L10+L11, bouwnummer 91+92: Spectaculair penthouse met lift direct uitkomend in het appartement zelf. Dit penthouse van ca. 232 m2 is gelegen op de gehele bovenste (vierde) verdieping van pakhuis IJsbrand in het project Wiborg en beschikt over een terras en een loggia. Het penthouse heeft rondom glas en is zeer licht. Deze vele raampartijen […]

Type L10+L11, bouwnummer 91+92:

Spectaculair penthouse met lift direct uitkomend in het appartement zelf. Dit penthouse van ca. 232 m2 is gelegen op de gehele bovenste (vierde) verdieping van pakhuis IJsbrand in het project Wiborg en beschikt over een terras en een loggia. Het penthouse heeft rondom glas en is zeer licht. Deze vele raampartijen geven een prachtig uitzicht over de Houthavens. In de onderliggende parkeergarage kunt u 2 parkeerplaatsen erbij aankopen.
Het appartement is thans ontworpen als loftachtig 6 kamer appartement, maar kan nog geheel naar eigen inzicht worden ingedeeld. Het ontwerp wordt in overleg met u afgestemd.

Project Wiborg
Wonen op een prachtige plek in de Houthaven omringd door water. De stoere pakhuizen van Wiborg vormen een gevarieerd geheel, evenals de woningen die achter de gevel schuil gaan. Het totale project is opgedeeld in drie appartementengebouwen met daartussen individuele panden. Bij alle typen is veel variatie in grootte en indeling.

Wiborg biedt veel ruimte om woonwensen waar te maken. Van eengezinswoningen tot appartementen en van meerlaagse woningen tot riante lofts. Wiborg biedt voor elk wat wils. Alle woningen zijn eersteklas afgewerkt en voorzien van vloerverwarming en een luxe badkamer. De meeste woningen beschikken daarnaast over een schitterende buitenruimte.

In Wiborg woon je straks in stoere karaktervolle pakhuizen op een eigen eiland, in de hippe Houthaven van Amsterdam. Geïnspireerd door de oude havenarchitectuur woon je hier met alle luxe en comfort van nu. Wiborg is bijzonder. Met rust en ruimte, een weergaloos uitzicht over het water en de reuring van Amsterdam op steenworp afstand.

Veel open ruimtes in uw huis of juist ieder z’n eigen plek, dus ook voor grote gezinnen genoeg mogelijkheden. Gaat u voor een aanlegsteiger? Een ruim balkon of dakterras? De keuze is aan u!

De inspiratie voor Wiborg vond de architect, Neelu Boparai, in de Houthaven zelf, het Entrepotdok, stoere pakhuizen in Hamburg en lofts in New York. De rijke Amsterdamse handelsgeschiedenis komt prachtig terug in de architectuur van Wiborg.

Een fijne rustige plek met aan de ene kant het IJ, aan de andere kant een mooi park boven de nieuwe Spaarndammertunnel. Scholen en de gezellige Spaarndammerbuurt liggen op loopafstand. De Jordaan en het centrum is 10 minuten fietsen, terwijl de A10 op maar 10 autominuten ligt!

Bel voor meer informatie naar Eefje Voogd makelaardij 020-3050560 of naar Sense Vastgoed 020-4711904

Wonen details

Bestemming Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Permanente bewoning Ja
Recreatiewoning Nee
Maten en ligging Liggingen Aan vaarwater
Inhoud 622 m³
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 232 m²
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand 38 m²
Bouwjaar Periode 2011-
In aanbouw Nee
Onderhoud Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
Diversen  
Installatie  
Voorzieningen wonen Voorziening Lift
Tuin Tuintypen Zonneterras
Totale oppervlakte 38 m²
Garage Soorten Parkeerkelder
Parkeren  

Woonhuis

Soort woning   Villa
Type woning   Hoekwoning

Verdiepingen

Aantal   1
Aantal kamers   6
Aantal slaap kamers   3

Woonlagen

Begane grond of flat Verdieping nr 0, Begane grond
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3