Mijn zoekcriteria

AanbodPlaats
Prijs vanaf:
Prijs tot:
 
 
Of zoek op adres:
 
Grote Lijster 19, Muiden
Grote Lijster 19
1398 JM MUIDEN
€1.506.000,- vrij op naam
deel dit project

Bouwnummer DEi 2.23 in De Krijgsman Muiden De Krijgsman Op het voormalige kruitfabriekterrein in Muiden zal de komende jaren een bijzondere woonwijk verrijzen: De Krijgsman Muiden. Een uniek gebied gelegen tussen de kleine karaktervolle vestingstad Muiden en Amsterdam, waar de komende jaren circa 1.300 woningen gebouwd zullen worden. Ook zijn er diverse voorzieningen gepland in […]

Bouwnummer DEi 2.23 in De Krijgsman Muiden

De Krijgsman
Op het voormalige kruitfabriekterrein in Muiden zal de komende jaren een bijzondere woonwijk verrijzen: De Krijgsman Muiden. Een uniek gebied gelegen tussen de kleine karaktervolle vestingstad Muiden en Amsterdam, waar de komende jaren circa 1.300 woningen gebouwd zullen worden. Ook zijn er diverse voorzieningen gepland in het gebied, zoals een supermarkt, een restaurant, buurtwinkels en een brede school. De kwaliteit van het gebied met het vele groen, water en cultuurhistorie, de ligging aan het IJmeer, de trekvaart en bij de kern van Muiden vormt de basis voor de gehele wijk.

Modern barn style houses
Het plan kent vele verschillende delen welke allen in een eigen architectuurstijl worden ontworpen. De 11 moderne barn-style houses in het deelgebied De Eilanden oost in Het Kruitbos is een van deze delen. De woningen zijn door Hoogeveen Architecten ontworpen. U woont hier straks tussen het water en het groen.

Gevel
De gedeeltelijk zwart houten gevel geeft uw woning een warme uitstraling. Voor de duurzame gevelbekleding van de hoge kwaliteit is gekozen voor falcon Wood. dit materiaal is milieuvriendelijk en recyclebaar. Falcon wood is een merknaam en het houtsoort is genaamd Lodge Pole Pine uit West Canada. Deze gevelbekleding heeft weinig onderhoud nodig, een maal per jaar goed schoonmaken is voldoende. Het gevelmetselwerk is rood/bruin.

Complete keuken
De keuken als expositieruimte, zwevende keukenkasten voor een ruimtelijk gevoel en industriële accessoires voor de sfeer; de keuken is vaak een verlengstuk van de woonkamer. Daarom worden de woningen opgeleverd met een complete keuken. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid om de keuken geheel naar uw wens aan te passen. Indien u kiest voor een eigen leverancier van uw keuken wordt de woning casco opgeleverd met de aansluitpunten voor water en elektriciteit volgens de verkooptekeningen. De installaties voor de keuken worden conform de basis opstelling aangebracht.

Complete badkamer en toiletten inbegrepen
Een badkamer is tegenwoordig veel meer een leef- en relaxruimte. Voor dit project is er een stelpost vastgesteld waarvoor u bij de partner van PHB Deventer de badkamer, sanitair en tegelwerk naar wens kunt samenstellen. De posities van de sanitaire voorzieningen liggen vast.

Energiezuinig
De woningen voldoen aan hoge eisen voor energieprestatie (EPC 0,4). U woont daarmee in een zeer goed geïsoleerde woning. De woning is gasloos, de verwarming wordt gerealiseerd middels een warmtepomp systeem op bodemwarmte. Vanwege dit optimale warmteafgiftesysteem is zelfs koeling in de zomer geregeld. De binnentemperatuur in uw woning is op de wijze het hele jaar comforttabel te houden.

Met de aannemer en de installateur worden keuzes gemaakt welke extra duurzame maatregelen gerealiseerd kunnen worden voor uw woning. De begane grond en de 1e verdieping zijn standaard voorzien van vloerverwarming. Afhankelijk van uw gewenste comfortvraag kan een uitbreiding op het systeem noodzakelijk zijn. In de basis zijn er geen zonnepanelen nodig. Vanwege koperswensen kunnen deze toch noodzakelijk zijn. De posities voor de panelen zijn daarom alvast op tekening gezet.

Ligplaats voor uw sloep
Bij de woning wordt een perceel met een ligplaats verkocht. Voor vaargang van deze ligplaats geldt een eeuwig durende erfpacht. Voor de ligplaatsen geldt een maximale bootafmeting 2,50 meter breed bij 7,50 meter lang. De doorvaarhoogte in het gebied is maximaal 1,40 m.in verband met de vaste bruggetjes welke in het plan worden gerealiseerd.

Neem voor meer informatie contact op met de makelaars of kijk op de projectwebsite.

Het meerwerk is reeds gekozen.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Wonen details

Bestemming Huidige bestemming Woonruimte
Permanente bewoning Ja
Recreatiewoning Nee
Maten en ligging Liggingen Aan vaarwater
Inhoud 873 m³
Gebruiksoppervlakte woonfunctie 213 m²
Perceel oppervlakte 684 m²
Bouwjaar Jaar omschrijving 2020
In aanbouw Ja
Onderhoud Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
Schuur berging Soort Vrijstaand hout
Voorzieningen Voorzien van elektra
Totaal aantal 1
Diversen Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Dak Zadeldak
Toelichting: Felsdak
Keurmerken Keurmerk Woningborg Garantiecertificaat
Installatie  
Tuin Tuintypen Tuin rondom
Garage Soorten Geen garage
Parkeren  

Woonhuis

Soort woning   Villa
Type woning   Vrijstaande woning
Kwaliteit woning   Luxe

Verdiepingen

Aantal   2
Aantal kamers   5
Aantal slaap kamers   4

Woonlagen

Begane grond of flat Verdieping nr 0, Begane grond
Aantal kamers 1
Keuken Open keuken
Woonkeuken
Inbouwapparatuur
Overige ruimten Hal
Verdieping Verdieping nr 1e
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 4
Badkamer Ligbad
Dubbele wastafel
Inloopdouche
Vloerverwarming
Overige ruimten Wasruimte