Feestelijke dagen!

Nu Sint de deur uit is, staan er weer twee nieuwe festiviteiten voor de deur: kerst en Oud & Nieuw.

Kerstlampjes
Hier op kantoor hadden we er in november al stress van: onze gezellige lichtjes in de takkenbossen op de werkvloer deden het niet meer. En met 14 A-technische dames (sorry ladies!) en slechts 2 mannen op kantoor is dat serieus even schipperen.

Op dit moment zijn de lampjes vervangen maar nog niet geïnstalleerd in de takkenbossen. We moeten dus nog even engelengeduld hebben en de heren er vooral lief aan helpen herinneren dat we dol zijn op kerstlampjes.

Feestdagen
De feestdagen zorgen natuurlijk voor veel gezelligheid. Maar toch kleven er ook nadelen aan: overvolle supermarkten, de kilo’s die je erna er weer moet zien af te trainen, EN dit jaar vallen ze ook nog eens midden in de week. Dat betekent dat we dit jaar niet alleen met kerst zelf zijn gesloten, maar ook de 24e. En om ons allemaal opperbest voor te bereiden op New Years Eve, ook nog eens op de 31e. In de tussentijd zijn we inclusief kerstkransjes, kerststol en hopelijk kerstlichtjes in de takkenbossen, gewoon open. En in een fris nieuw jaar beginnen we ook weer met een aantal prachtige nieuwe projecten! Hou vooral onze website in de gaten waar de sneeuwvlokjes vrolijk naar beneden dwarrelen.

Hele mooie en gezellige dagen gewenst!!!

december 2018

Over Merel

Merel werkt al ruim 11 jaar bij Eefje Voogd Makelaardij, heeft veel ervaring met de Amsterdamse woningmarkt en is nauw betrokken bij project consultancy. Sinds kort woont Merel in Amsterdam Noord. Iedere maand schrijft ze weer een leuke blog op onze website.