WE ALWAYS WELCOME NEW TALENT

TEAMLEIDER VERHUUR
Ben jij een echte aanpakker, is samenwerken je tweede natuur en steek jij je handen uit de mouwen? Dan is dit een heerlijke werkplek.

Je hebt vele talenten. Maar een belangrijk talent is dat jij niet alleen jezelf, maar ook je team wilt en kunt ontwikkelen. Je bent die optimist voor wie geen brug te ver is en die enthousiasme en positiviteit overbrengt door te denken in mogelijkheden. Je bent een natuurlijk leider en je verbindt mens en organisatie.

Naast de aansturing van je team zorg je er ook voor dat processen en de communicatie daaromheen soepel verlopen. Je ziet hierin ongetwijfeld verbeterkansen en gaat de verbeteringen dan ook in gang zetten.

Wat ga je doen?
Je geeft dagelijks leiding aan het verhuurteam bestaande uit 5 medewerkers. Het is belangrijk dat je aanvoelt hoe jij je team aan moet sturen en daarmee het beste uit je team probeert te halen.
Je hebt kennis van het verhuurproces, projectmatige verhuur en bent ook in staat om opdrachtgevers van advies te voorzien, al dan niet in een rapportage. Je bent sterk op de inhoud, geeft duidelijk kaders aan en spreekt verwachtingen uit. Je stuurt net zoveel op proces en resultaat als op houding en gedrag. Jij ontwikkelt je team in hun klantgericht denken en proces gericht werken.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent bij voorkeur 40 uur in de week beschikbaar.
 • Aantoonbare relevante ervaring als verhuur makelaar in een leidinggevende rol of gelijkwaardige functie (minimaal 3 tot 5 jaar ervaring).
 • Relevante opleiding in het vastgoed en kennis van de meest recente huurregelgeving.
 • Gewend om in grotere organisatie te werken en onder druk te presteren.
 • Zorgvuldige, planmatige, actieve en resultaatgerichte werkhouding.

Servicegerichte insteek, je staat stevig in je schoenen en bent stress bestendig.

Dit hebben wij jou te bieden!

 • Salaris passend bij jouw kennis en ervaring.
 • Een informele werkomgeving waar keihard gewerkt wordt maar wel met een goede dosis humor, gezelligheid en waardering.
 • Een organisatie die continu in beweging is, op zoek is naar vernieuwing en ontwikkeling en waar we met elkaar het verschil weten te maken.
 • Pensioenregeling.
 • Vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar (Corona-proof) en diverse uitjes.

Eefje Voogd Makelaardij is gevestigd op de Parnassusweg in Amsterdam en maakt  sinds 1 november 2021 integraal onderdeel uit van CBRE b.v.. Eefje Voogd Makelaardij richt zich op ontwikkeling, marketing, aan- en verkoop en verhuur van residentieel vastgoed.

Ben jij de Teamleider Verhuur die zich bij ons als een vis in het water voelt? Solliciteer dan direct met je CV en Motivatiebrief (via het formulier onderaan deze pagina) en wie weet nodigen wij je uit voor een gesprek. Gesprekken zullen plaatsvinden op kantoor bij Eefje Voogd.

 

RECEPTIONISTE/ HOSTESS
Ben jij gastvrij, dienstverlenend en is hospitality jouw tweede natuur? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Wij zoeken een receptioniste/hostess die zowel telefonisch als fysiek, servicegericht en met een smile klanten ontvangt en te woord staat.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die klantgericht te werk gaat, een open houding heeft met een sprankelende persoonlijkheid. Je bent niet bang om mensen aan te spreken en bent flexibel inzetbaar. Jij bent representatief, betrokken en hebt een passie voor hospitality.  Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat mensen zich welkom voelen. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft.

Wat ga je doen?
Je bent het eerste gezicht wanneer klanten binnen komen. Van ontvangst tot vertrek zorg jij voor een gastvrije houding en ondersteunde rol. Ook ben je het eerste contact voor onze klanten aan de telefoon. Je beantwoordt vragen, verbindt door naar de desbetreffende collega/afdeling en draagt zorg voor de registratie hiervan. Verder vervul je  enkele administratieve taken en zorg je voor een optimale ondersteuning van je collega’s. Ook is het belangrijk dat je oog hebt voor detail, je zorgt voor een representatieve entree, toont initiatief en hebt een proactieve houding.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent 24 tot 32 uur (dagen in overleg) in de week beschikbaar.
 • Aantoonbare relevante ervaring als receptioniste/telefoniste.
 • Relevante opleiding en MBO werk- en denkniveau.
 • Je bent gewend om onder druk te presteren.
 • Je hebt een zorgvuldige, planmatige, actieve en resultaatgerichte werkhouding.
 • Je hebt een servicegerichte insteek, je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig.
 • Bij voorkeur woon je in of rondom Amsterdam.

Dit hebben wij jou te bieden!

 • Salaris passend bij jouw kennis en ervaring.
 • Een informele werkomgeving waar keihard gewerkt wordt maar wel mét een goede dosis humor, gezelligheid en waardering.
 • Een organisatie die continu in beweging is, op zoek is naar vernieuwing en ontwikkeling en waar we met elkaar hét verschil weten te maken
 • Pensioenregeling.
 • Vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar (Corona-proof) en diverse uitjes.

Eefje Voogd Makelaardij is gevestigd op de Parnassusweg in Amsterdam en maakt  sinds 1 november 2021 integraal onderdeel uit van CBRE b.v.. Eefje Voogd Makelaardij richt zich op ontwikkeling, marketing, aan- en verkoop en verhuur van residentieel vastgoed.

Ben jij de receptioniste/hostess die zich bij ons als een vis in het water voelt? Solliciteer dan nu en upload je je motivatiebrief en cv (via het formulier onderaan deze pagina) en wie weet nodigen wij je uit voor een gesprek. Gesprekken zullen plaatsvinden op kantoor bij Eefje Voogd.

APPLY FOR THIS JOB NOW