Coronavirus update

Naar aanleiding van de berichtgeving rondom het Coronavirus (COVID-19), nemen wij passende maatregelen die aansluiten op de adviezen en richtlijnen van het RIVM, om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Eefje Voogd makelaardij blijft tot nader bericht open conform onze normale openingstijden.

Wij houden de ontwikkelingen nadrukkelijk in de gaten en passen ons beleid aan op de actualiteiten. Wij stellen uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers voorop.

Onze nieuwe maatregelen hebben ook consequenties voor de bezetting op ons kantoor. Dit houdt in dat onze medewerkers zoveel mogelijk thuiswerken en er daardoor een minimale bezetting op kantoor is. Uiteraard proberen wij onze service te handhaven zoals u van ons gewend bent. We vertrouwen op uw begrip dat de responstijd op vragen en verzoeken iets langer kan duren dan normaal.

Welke maatregelen treft Eefje Voogd makelaardij?

Intern hebben wij de nodige hygiëne maatregelen genomen ter voorkoming van het virus en wij verwachten hetzelfde van onze cliënten.

• Wij schudden even geen handen bij een kennismaking. Dit is op geen enkele manier als onbeleefd bedoeld, maar puur als voorzorgsmaatregel (conform de richtlijnen van het RIVM).
• Wij stellen een gepaste afstand van 1.5 meter erg op prijs.
• Wij wassen en desinfecteren onze handen regelmatig.

Zoals altijd zullen wij nog steeds de beste service verlenen en ons optimaal inzetten tijdens het gehele (ver)koop of verhuurproces. Echter nu alleen met wat meer afstand tussen elkaar. Maar dat doet geen afbreuk aan de service en begeleiding die u van ons mag verwachten.

Wat voor effect heeft dit op mijn afspraken?

Koop(-/aannemings)overeenkomsten en huurovereenkomsten
Afspraken op kantoor voor nieuwe koop(-/aannemings of huur)overeenkomsten willen wij -indien mogelijk- zo veel mogelijk doorgang laten vinden, doch daarbij de verspreiding van het coronavirus trachten zoveel mogelijk tegen te gaan.

Hierbij verzoeken wij u vriendelijk om de volgende regels in acht te nemen:

• Wij verzoeken u met zo min mogelijk mensen langs te komen, dat wil zeggen één persoon per partij. Neemt u dus geen ‘anderen’ mee, zoals vrienden, familie of kinderen.
• Tijdens de bespreking houden we zoveel mogelijk afstand van elkaar.

Tevens is er soms de mogelijkheid om de koop(-/aannemings en huur)overeenkomsten “op afstand” te laten ondertekenen. Er wordt telefonisch een afspraak met u gemaakt om de contractstukken uitgebreid door te nemen en deze vervolgens digitaal te tekenen.

Nieuwbouwgesprekken
Afspraken op kantoor voor de aankoop van nieuwbouw willen wij -indien mogelijk- zo veel mogelijk doorgang laten vinden.
Wij verzoeken u om met een totaal van maximaal twee personen langs te komen. Tevens is het mogelijk om de afspraak telefonisch of digitaal via Skype of Facetime plaats te laten vinden.

Overdracht notaris bij bestaande bouw
Makelaar gaat mee met de inspectieronde en in principe ook met een notarisafspraak. Tenzij de desbetreffende notaris richtlijnen heeft waarbij fysieke aanwezigheid niet mogelijk is.

Bezichtigingen
Alle gemaakte afspraken en afspraken die nog moeten worden gemaakt zullen op exact dezelfde manier gepland worden en plaatsvinden.

Gezien de oververhitte woningmarkt krijgen we voor onze woningen veel bezichtigingsaanvragen. Daarom verzoeken wij u om, in verband met de richtlijnen van het voorkomen van het bijeenkomen van groepen mensen, strikt aan het afgesproken tijdstip te houden.

Wij verzoeken u tijdens een bezichtiging niets in de woning aan te raken (geen kranen, lichtschakelaars e.d.).

Ons beleid was er altijd al op gericht om bezichtigingen zoveel mogelijk individueel in te plannen. Dat zullen we uiteraard blijven doen, doch verzoeken wij u liefst zoveel mogelijk alleen of met uw partner langs te komen.
Tevens bieden wij de mogelijkheid tot een online bezichtiging. Vraag deze aan bij de makelaar en/of bekijk de video

Een ongeziene koop is niet mogelijk. U moet het object fysiek bekeken hebben.

Aankoopbezichtigingen
U gaat de 1e keer alleen kijken, pas bij verdergaande belangstelling gaan wij met u mee of gaat de makelaar zelfstandig kijken.

Waardebepalingen/taxaties
Onze makelaars geven geen hand meer bij aankomst en vertrek en houden gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).

Daarnaast vragen wij of u zich, – net als onze medewerkers, – strikt wilt houden aan de door de Rijksoverheid gestelde richtlijnen. Heeft u een afspraak met ons, maar bent u bijvoorbeeld verkouden of koortsig? Breng ons hier dan a.u.b. telefonisch of per mail van op de hoogte en annuleer de afspraak, blijf bij voorkeur thuis en neem telefonisch contact op met uw huisarts. U wordt niet toegelaten tot de woning.

Hopende u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail ons dan gerust! Ons telefoonnummer is 020-3050560 en u kunt ons e-mailen via info@eefjevoogd.nl