Quinta do Lago

Golf, Beach & Life op Quinta do Lago, Algarve, Portugal

Locatie

Slechts 15 minuten rijden vanaf het vliegveld van Faro ligt Quinta do Lago met drie van de beste golfbanen van Europa. U hoeft zich geen zorgen te maken over de familie: met het strand, het meer, restaurants, tennis, watersporten en zelfs winkelen, is er altijd genoeg te doen. Vanuit het resort wordt een uitgebalanceerde activiteiten en evenementen kalender aangeboden. Kinderen kunnen er in alle veiligheid spelen en zich vermaken.

Vanwege de ligging temidden van de 2.000 hectaren van het pittoreske Ria Formosa Natural Park met haar unieke stranden, biedt het resort haar bewoners en gasten een ongeëvenaarde locatie waarbij u het hele jaar door profiteert van een heerlijk klimaat. 

Ieder restaurant is volledig gefocust op de schitterende omgeving. De verse mediterrane producten in combinatie met de schitterende ligging maken een dinertje tot een gastronomische ervaring. Quinta do Lago biedt een exclusieve evenementen kalender die elk jaar wordt gezet in het voordeel van de gasten en bewoners. Met een lijst vol actie, waaronder openlucht concerten, strandfeesten, golfclinics, een picknick in het park en outdoor filmavonden. Er is altijd een nieuwe ervaring om van te genieten, ongeacht de tijd van het jaar. Het resort beschikt voorts over verschillende designer boutiques en een spa.

Villa’s

Schitterende villa’s op gemiddeld 420m2 grond. Voorzien van alle mogelijke luxe. Omgeven door een beschermd natuurgebied kunt u genieten van de privacy, keur aan services, of juist van de activiteiten die het resort te bieden heeft. Het kan allemaal. Op Quinta do Lago vindt u de grootste keuze uit luxe villa’s in de Algarve. Het resort biedt u ook de mogelijkheid om uw villa te verhuren.

Bel ons via 020-3050560 voor een up-to-date overzicht van beschikbare villa’s.

San Lorenzo North

Liever zelf uw droomvilla laten bouwen? Op een van de rustigste plekjes van Quinta do Lago zijn 26 percelen grond te koop. Deze percelen hebben óf zicht over het meer, óf zicht op de 10e, 11e, 12e, 13e of 18e hole van de golfbaan van San Lorenzo.