(K)RMT makelaar

Wij zijn op zoek naar een allround (K)RMT makelaar met minimaal 2 jaar ervaring in Amsterdam of omgeving om ons team van 20 gedreven en enthousiaste collega’s te versterken.

Over ons
Wij zijn in ruim 12 jaar tijd uitgegroeid tot een middelgroot kantoor en hebben een team van gedreven, creatieve en toegewijde makelaars, team assistents, client & sales manager, marketing & PR manager, officemanager en niet te vergeten onze kantoor hond Beer.

Wij houden van bijzondere woningen en bijzondere mensen. Ons portfolio bestaat uit bestaande- en nieuwbouw, zowel (ver)huur als (ver)koop, van studio tot penthouse. Daar doen we heel veel voor. Ook het niet-alledaagse. Wij zijn scherp op trends en nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Boven alles hebben wij passie voor het vak en voor onze cliënten.

Naast dat er hard gewerkt wordt heerst er ook een leuke sfeer op de werkvloer. Gezellige vrijdag middag borrels, iedere maand een gezamenlijke lunch en een aantal keer per jaar een kantoor uitje. Dit kan een heerlijk diner zijn of een paar dagen op citytrip.

Werklocatie
Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Zuid aan de Parnassusweg, vlak bij de Zuidas. We hebben een hip kantoor met strakke bureaus, meerdere spreekkamers, lounge gedeelte, Urban Jungle, goede koffie en niet te vergeten onze eigen ‘Bar Raaf’.

Over de functie
Als (K)RMT makelaar kan jij zelfstandig het gehele proces rondom aan- en verkoop uitvoeren. Er is uiteraard voldoende ruimte om samen met jouw collega’s te sparren over verkoop/aankoop strategieën en alles wat bij dit proces hoort. Daarnaast zal je op den duur ook verkoop gesprekken gaan voeren voor nieuwbouw projecten. Hierin zal je door ons intern worden opgeleid,  voor zover je de specifieke know how niet al in huis hebt. Geen enkele dag is het zelfde; er is altijd veel dynamiek.

Functie Profiel
– Verwerven, begeleiden, bemiddelen en uitvoeren van aan- en verkoop van onroerend goed, zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouw.
– Onderhouden van contacten met opdrachtgevers.
– Het onderhouden van een goed netwerk in de regio
– Het doen van taxaties (indien RMT makelaar)

Over jou
Jij bent die spontane collega die een goede kennis van de Amsterdamse vastgoed markt heeft, hard werkt maar het ook gezellig vindt om op vrijdag middag bij de borrel aan te haken. Je vind het niet erg om soms een avond of een dag in het weekend te moeten werken bij een open avond of open dag. Je bent een echte ‘aanpakker’, kan je gemakkelijk aanpassen en hebt geen 9-5 mentaliteit.

Jouw profiel

– In bezit van de vereiste NVM makelaarspapieren, minimaal gecertificeerd KRMT
– minstens twee jaar aantoonbare relevante werkervaring, in Amsterdam
– Verkoopkracht en commercieel talent
– Dealmaker
– Klantgericht
– Geheel zelfstandig kunnen werken
– Enthousiasme, flexibiliteit en een actieve instelling
– Realworks kent voor jou geen geheimen

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Stuur dan jouw motivatie en CV (met pasfoto) naar sollicitaties@eefjevoogd.nl.