Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Govert & De Aelbert 
Locatie project
Amsterdam De Pijp 
Aantal
 
Projectontwikkelaar
ProWinko 

BESCHRIJVING

Luxury rental apartments Amsterdam

Designed by Piet Boon

Luxe design huurappartementen, compleet ingericht en gestyled door Piet Boon! Elk appartement is voorzien van prachtige inbouwkasten en compleet met meubilair en stoffering. Styling elementen waarbij je het thuis gevoel ervaart maar nog genoeg ruimte hebt om je persoonlijke sfeer toe te voegen.

Regelmatig krijgen wij nieuw aanbod in dit project!

Woonoppervlakten variëren van ca. 42 m² tot ca. 125 m². Huurprijzen vanaf € 1.500,- tot en met € 4.000,- exclusief service- en schoonmaakkosten en gas, water en elektra. Geheel gemeubileerd en gestoffeerd en voorzien van inventaris dus direct te bewonen! De luxe keukens zijn voorzien van diverse apparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven alsmede het gehele servies. De chique badkamers geven je het gevoel van comfort en luxe.

Een buitenkans voor wie in de dynamiek van de stad wil wonen, maar niets wil inleveren op het gebied van wooncomfort, luxe en bereikbaarheid. Deze appartementen voldoen aan de modernste eisen op het gebied van duurzaamheid, geluidsisolatie en veiligheid. Maar dat niet alleen: de afwerking is ook nog eens van een bijzonder hoog niveau. De verfijnde architectuur met de prachtige entrees sluit naadloos aan op de historische omgeving.

De Govert is gelegen aan de Ferdinand Bolstraat in de bruisende Pijp waar vele restaurantjes, Albert Cuyp markt, het Sarphatipark zorgen voor inspiratie en creativiteit. De Aelbert is gelegen op de hoek van de Ferdinand Bolstraat en de Albert Cuypstraat in de Pijp. Het is niet zo gek dat de meest hotspots van Amsterdam in de Pijp gevestigd zijn, een van de oudste wijken van Amsterdam, met talloze restaurants, terrasjes, hippe winkels en een gezellig nachtleven. Hier gebeurt het! De Govert & De Aelbert zijn tevens vlakbij het centrum van de stad alsmede de Zuidas, de perfecte locatie!

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Govert & De Aelbert

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Gershwin Brothers

   Amsterdam Zuidas
  • Sarphatistraat 24

   Amsterdam Center
  • Valley

   Amsterdam Zuidas