Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
De Krijgsman | Productiewerf 
Locatie project
Muiden 
Prijs
Vanaf € 600.000 v.o.n. 
Website project
Development
KNSF 
 

Onderdeel van:

BESCHRIJVING

Laatste woning nu in verkoop!

De Productiewerf
In De Krijgsman Muiden ontwikkelt KNSF Vastgoed 19 eengezinswoningen aan het water, in de stijl van een kleine jachtwerf. Door MOKE Architecten zijn 4 architectonische loods gebouwen ontworpen gelegen rondom een gezamenlijk binnenterrein aan het vaarwater van De Krijgsman. De woningen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een luxe keuken aan een eigen tuintje of terras, badkamer, 2 of 3 slaapkamer en een living met uitzicht op de het water. De woningen worden zeer duurzaam gebouwd met triple beglazing en hoogwaardige isolatie en zijn uiteraard voorzien van warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een optionele eigen laadpaal bij 1 of 2 privé parkeerplaatsen. Optioneel kan de woning zelfs energie-neutraal gerealiseerd worden.

Informatie

Wilt u meer informatie over het aanbod en de beschikbaarheid bij De Krijgsman, neem dan contact op via 020-3050560. U bent ook welkom in het informatiecentrum ter plaatse aan het Kruitpad 14, 1398 CP, Muiden. Het is ook mogelijk om een bezichtigingsafspraak te maken.

De Krijgsman

Het voormalige terrein van de kruitfabriek in Muiden wordt getransformeerd tot een nieuwe woonwijk: De Krijgsman Muiden. De locatie is bijzonder, grenzend aan het IJmeer. De bossen en waterpartijen blijven zoveel mogelijk behouden, wat de wijk karakter geeft. Een unieke omgeving, dicht bij Amsterdam!

De nieuwe buurt en het omliggende gebied is perfect om te wandelen, te varen en te ontspannen in de parken, aan de IJmeerdijk en in de voormalige gracht. Bij de Westbatterij wordt een park ontwikkeld, dicht bij het IJmeer en toch ook in het hart van Vestingstad. Direct grenzend aan de wijk slingert de rivier de Vecht van Muiden, via een reeks gezellige Vechtstadjes, helemaal naar Utrecht. Via de Vechtsluizen (in het centrum van Muiden) en de nabijgelegen Oranjesluizen kunt u rechtstreeks naar de Amsterdamse grachten varen.

Muiden

Muiden is een monumentaal vestingstadje in de gemeente Gooise Meren – een rustige woonplaats op een steenworp afstand van Amsterdam en ’t Gooi. Natuur, een landelijke omgeving en de prachtige kust van het IJmeer, er is genoeg te doen. Het gezellige centrum van Muiden biedt een scala aan winkels, restaurants en terrasjes. Er is een klein strand bij de monding van de Vecht, en ook grotere stranden zoals Muiderberg en IJburg zijn dichtbij. Talloze sportclubs en culturele voorzieningen in de buurt. En natuurlijk de jaarlijkse evenementen zoals Vlaggetjesdag, Spiering Festival en Speedzeildagen. Gecombineerd met de scholen, kinderopvang en winkels in de buurt is er maar één conclusie: dit is een uitstekende plek om je thuis te noemen!

Locatie en voorzieningen

In het nieuwe deel van Muiden kunt u straks heerlijk wandelen en recreëren in de diverse parken. De oorspronkelijke paden (ruim 6 km) van het fabrieksterrein blijven grotendeels behouden, worden gerenoveerd en zorgen voor ontspanning in uw eigen woonomgeving. Aan de Westbatterij bij het IJmeer maar ook in het centrum van de Vestingstad komt het Batterijpark.

Ervaar de levendige sfeer van Muiden. Hier kunt u genieten van stedelijke voorzieningen, een drankje in het paviljoen aan het haventje of op uw eigen terras. Wonen, werken en genieten in Muiden.

Langs de Muidertrekvaart fiets je zo naar Amsterdam, maar als je ook nog langs de IJmeerdijk fietst, ben je echt in een andere wereld!

Varen in en rond De Krijgsman Muiden

In het nieuwe deel van Muiden kunt u straks varen, de oorspronkelijke waterlopen (3 km) evan het fabrieksterrein blijven grotendeels behouden en zorgen voor ontspanning in uw eigen woonwijk.

Via de Muidertrekvaart kunt u met uw sloep een lekker dagje varen. De Vecht op, die van Muiden via de verschillende Vechtdorpen naar Utrecht loopt. Of naar Amsterdam, als u de Vechtsluizen heeft verlaten (in het centrum van Muiden) bereikt u in korte tijd de Oranjesluizen en vaart u vervolgens Amsterdam binnen.

Genieten in en rond De Krijgsman Muiden

De Krijgsman Muiden prikkelt de zintuigen, zoveel is zeker. Een nieuwe wijk waar veel te ontdekken en nog meer te beleven valt. In en rond de nieuwe wijk kun je wandelen, varen en recreëren in de verschillende parken, op de IJmeerdijk en in de oude gracht. De oorspronkelijke waterwegen (circa 3 km) en paden (circa 6 km) van het fabrieksterrein blijven grotendeels behouden, worden gerenoveerd en dragen bij aan de recreatieve mogelijkheden in uw eigen woonwijk.

Beeldkwaliteitsplan

In het beeldkwaliteitsplan De Krijgsman hebben landschapsarchitecten La4sale in samenwerking met KNSF Vastgoed verschillende gebieden gedefinieerd, elk met een eigen specifieke sfeer, gebaseerd op de landschappelijke kwaliteiten. Voor de uitwerking van de plannen zijn richtlijnen opgenomen voor zowel de architectuur als de openbare ruimte. Het beeldkwaliteitsplan is bepalend voor de beoordeling van de planuitwerkingen, maar dient vooral als inspiratiebron voor de plannenmakers.

Informatie

Wilt u meer informatie over het aanbod en de beschikbaarheid bij De Krijgsman, neem dan contact op via 020-3050560. U bent ook welkom in het informatiecentrum ter plaatse aan het Kruitpad 14, 1398 CP, Muiden. Het is ook mogelijk om een bezichtigingsafspraak te maken.

Lees meer Lees minder

DISCOVER De Krijgsman | Productiewerf

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Margriet Engbersen
  020 3050560margriet@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • De Krijgsman | Kruitwachters

   De Krijgsman Muiden
  • Kanaalhoven & Productielijn

   De Krijgsman Muiden
  • De Krijgsman | Loods II

   De Krijgsman Muiden