ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Oostenburg – Huurappartementen 
Locatie project
Amsterdam  
Oplevering
Per direct beschikbaar 
Prijs
Vanaf € 1550 per maand 
Website project
Development
Atrium 
 

BESCHRIJVING

Per direct beschikbaar!

Oostenburg is een nieuwe duurzame woonplek in het centrum van Amsterdam. De plek transformeert tot een typisch Amsterdamse stadswijk: levendig en stoer. Hier woon, werk en leef je te midden van groene parkjes, gezellige straatjes, winkeltjes en culinaire horecagelegenheden. Door de centrale ligging profiteer je van een optimale bereikbaarheid. Je fietst zo naar Het Museumkwartier, de Dam en de Albert Cuyp of Amsterdam CS.

Appartementen De Zwaan

De Zwaan bestaat uit drie gebouwen met een eigen ingang en identiteit. Vanuit de ruime een-, twee-, of driekamerwoning kijk je uit op de Van Gendthallen of de binnentuin. Hier ervaar je optimaal de historie van de nieuwe wijk. Door de hoge plafonds en verdiepingshoge puien zijn de appartementen ongekend licht. Alle woningen beschikken over een luxe keuken met kookeiland en een eigen buitenruimte. Onder de woonappartementen komen commerciële ruimten en woon-werk units. Een bruisend straatbeeld in deze nieuwe urban hotspot.

Diversiteit met eigen identiteit
Woonblok A herken je aan de lichtgrijze gevel van microbeton en grote balkons. Hier komen 20 huurappartementen. Het naastgelegen blok B bestaat uit 25 appartementen en kenmerkt zich door zwarte details en een zaagtanddak. Blok C wordt een van de eyecatchers van Oostenburg met zijn stoere gevel van roestend cortenstaal. In dit kleinschalige complex komen 9 appartementen waarvan het bovenste appartement een royaal dakterras heeft.

Moeiteloos verhuizen
De appartementen zijn nu beschikbaar. Je kunt meteen verhuizen; de muren zijn afgewerkt en gesaust en de appartementen zijn voorzien van een pvc vloer. De huurlast variëert van 1.550 euro voor een appartement van 70 m² tot 2.750 euro voor een royaal penthouse. De servicekosten liggen rond de 65 euro per maand. Door een lage EPC van 0,4 zijn de energielasten laag.

Appartementen De Oranje

Op Oostenburg is geen gebouw gelijk. Dat geldt ook voor De Oranje, dat uit zes verschillende panden bestaat. Elk pand is herkenbaar door een eigen hoogwaardige gevel in een eigentijdse kleur. Dit in combinatie met een afwisseling in breedte en bouwhoogte zorgt voor een gevarieerde en contrastrijke uitstraling.

De huurprijzen zijn vanaf €1550 tot €3600 per maand, woonoppervlaktes variëren vanaf 59 m² tot 85 m², de appartementen beschikken over 1-2 slaapkamers. Elk appartement heeft een eigen balkon en een aantal appartementen een royaal dakterras.

Locatie

Het stijlvolle en duurzame gebouw staat met zijn voeten in de Oostenburgervaart. Hierdoor heb je vrij uitzicht over het sprankelende water en alles wat erover vaart. Via het water is er een directe vaarverbinding met het IJ en het centraal station. Daarbij staat De Oranje vlak bij de bruisende VOC-kade, waar je tal van restaurants, terrassen en cafés vindt.

Wil je een bezichtiging inplannen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via 020 30 505 60.

Dit project is een ontwikkeling van Atrium

Lees meer Lees minder

DISCOVER Oostenburg – Huurappartementen

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?  CONTACTPERSOON
  Marije
  020 305 0560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Aan het IJ

   Overhoeks, Amsterdam
  • Cruquiuswerf

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • ODE Apartments

   Amsterdam Oosterdokseiland