Contact

ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
Teilingen Residence 
Locatie project
Amsterdam Buitenveldert 
Website project
Development
Cobraspen Groep 
 
Downloads
Brochure

BESCHRIJVING

In een mooie groene omgeving in Buitenveldert (nabij de Zuidas) is Teilingen Residence gevestigd. In deze hoge woontoren zijn er verschillende gemeubileerde appartementen te huur. Naast het mooie uitzicht dat de groene omgeving met zich meebrengt, kunt u ook gebruik maken van de gym in de woontoren en staat er altijd een conciƫrge voor u klaar.

Omgeving
Teilingen Residence is gelegen in een rustige woonwijk met in de nabije omgeving verschillende parken en bossen zoals o.a. het Amsterdamse Bos en natuurgebied Amstelland. Er zijn veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne en luxe winkelcentrum Gelderlandplein. Het appartement is tevens gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A10, afslag S108 en S109 en A9). Station WTC/Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen.

Huurperiode
De minimale huurperiode is vanaf 12 maanden. Er zal gebruik gemaakt worden van een ROZ-model huurovereenkomst met een maximale huurperiode van 2 jaar. Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact met ons op via 020-3050560.

 

Lees meer Lees minder

DISCOVER Teilingen Residence

BLIJF OP DE HOOGTE

GEƏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?
  CONTACTPERSOON
  Julia Brouwer
  020 3050560verhuur@eefjevoogd.nl

  OVERIGE PROJECTEN

  • Valley

   Amsterdam Zuidas
  • Gershwin Brothers

   Amsterdam Zuidas
  • De Terrassen

   Amstelveen