ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
The Cube 
Locatie project
Amsterdam Aan het IJ 
Oplevering
Q1 2022 
Prijs
Van €1.795.000 tot €2.100.000 v.o.n. 
Website project
Development
Amvest Development 
 
Downloads
Brochure

BESCHRIJVING

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners. Naar verwachting wordt The Cube eind 2021/begin 2022 opgeleverd. Er is nog beperkt aanbod beschikbaar: 3 penthouses!

Bekijk de wijk hier in VR!

Gebouw The Cube heeft een diversiteit aan woningen. Alle appartementen in The Cube zijn verkocht, met uitzondering van de penthouses. In The Cube zijn drie penthouses van ca. 198 m² tot 217 m² met stuk voor stuk een royaal dakterras met een fantastisch uitzicht. Ben je benieuwd naar deze penthouses? Bekijk dan de projectwebsite of neem contact met ons op! We vertellen je graag meer over.

Groene daken

Ieder appartement in The Cube, behalve de studio, heeft een aangenaam balkon of dakterras. De appartementen op de begane grond t/m de 4e verdieping hebben een fraai balkon aan de woonkamer. De balkons zijn afgezet met glas dus volledig transparant. In het glas van de balkons is een patroon verwerkt, waardoor je goed zicht hebt naar buiten én andersom juist privacy. De appartementen, tweelaagse topappartementen en penthouses op de 5e, 6e en 7e verdieping hebben riante dakterrassen. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world!

Atrium

Centraal in het gebouw, aansluitend op de lobby, ligt het atrium dat de buiten- en binnenwereld op een heel bijzondere manier met elkaar verbindt. Aan het atrium liggen de voordeuren van de appartementen. Het glazen dak zorgt voor een prachtige lichtinval. In het atrium groeien klimplanten verticaal naar het licht. In de lobby en het atrium kun je werken, elkaar ontmoeten, je dag starten met een espresso of ontspannen eindigen. Maar ook comfortabel wachten op je taxi bijvoorbeeld.

Hotelsuite concept

Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, dat aansluit op de lifestyle van toekomstige bewoners. Bij de keuze van de materialen, de indeling van de appartementen en de algemene ruimten hebben we ons laten inspireren door de beleving van een luxe hotelsuite. Een paar voorbeelden: De hoofdentree is een fraaie lobby – met een comfortabel zitelement en een pantry – en de entrees van de appartementen liggen aan een indrukwekkend atrium. Als je wilt, kun je de deuren openen met een keycard. En zowel binnen als buiten zijn de vloeren en wanden afgewerkt met Portugees natuursteen.

Het perfecte appartement

In de woningzoeker op de projectsite kun je kijken welk penthouse het beste bij jou past. Als je klikt op een appartement verschijnt alle informatie van dat penthouse in beeld en kun je de plattegrond bekijken.

Bezichtigen?

Heb je interesse in een van de penthouses en wil je deze bezichtigen? Dat kan! Eén keer in de twee weken, op donderdag tussen 15.00 en 16.00 uur hebben we toegang tot de bouw. Vooraf aanmelden is verplicht, uiterlijk de dinsdag ervoor. Neem hiervoor contact met ons op via 020-3050560.

We adviseren je schoenen met dikke zolen aan te doen als je komt bezichtigen.

Lees meer Lees minder

DISCOVER The Cube

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?


  CONTACTPERSOON
  Emily
  020 305 0560

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Bow

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Wing

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Twins

   Amsterdam Aan het IJ