ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
The Cube 
Locatie project
Overhoeks, Amsterdam 
Oplevering
Opgeleverd in april 2022 
Prijs
Van €1.465.000 tot €1.795.000 v.o.n. 
Website project
Development
Amvest Development 
 
Downloads
Brochure

BESCHRIJVING

Nu in verkoop: de laatste 2 penthouses!

The Cube is een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. Op de hoogste woonlagen liggen exclusieve penthouses met royale dakterrassen en een unieke view op het groene daklandschap, het IJ en de A’DAM Toren. The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw.

Exclusieve penthouses met royale dakterrassen
De exclusieve penthouses in The Cube liggen aan de Sausalitolaan 170 (bouwnummer 159) en Sausalitolaan 172 (bouwnummer 160). Ze liggen op de 6e en 7e verdieping. Omdat The Cube opgeleverd is, is het niet meer mogelijk om de indeling aan te passen. Bij het bepalen van de definitieve plattegronden hebben we ons laten adviseren en inspireren door onze binnenhuisarchitect. Zo is er gekozen voor royaal wonen en koken, een mooie plek om thuis te werken en riante slaapkamers met walk-in closet en en suite badkamer. De badkamers en keuken zijn casco, zodat je hierin nog volledig je eigen keuzes kunt maken.

Bouwnummer 159 (Sausalitolaan 170)
Dit penthouse van 198 m2 ligt op de zesde en zevende verdieping. De zesde verdieping is een royale, lichte open ruimte met de leefkeuken als centraal middelpunt en een grote bijkeuken. Zowel voor als achter kun je heerlijk buiten zitten. Het dakterras aan de achterzijde is maar liefst 38 m2. Aan de voorzijde, vanaf de living en het balkon, heb je een uniek uitzicht op het IJ en de A’DAM Toren.
Op de 7e verdieping liggen drie royale slaapkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Elke kamer heeft volop kastruimte en een en-suite badkamer. Aan een van de slaapkamers ligt het tweede dakterras van ruim 21 m2 op het zuiden. Deze kamer is overigens ook zeer geschikt om in te richten als tweede woonkamer c.q. lounge of als werkkamer met pantry. De koopsom van dit penthouse bedraagt € 1.795.000,- v.o.n. incl. 50 jaar afgekochte erfpacht. Het is mogelijk om twee parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage te kopen (koopsom niet inclusief in de koopsom van het penthouse.)

Bouwnummer 160 (Sausalitolaan 172)
Dit penthouse heeft een woonoppervlakte van 168 m2, een fraaie hoekligging op de zesde verdieping en een enorm dakterras van 85 m2 op het zuiden. Hier geniet je niet alleen van de zon, maar ook van een geweldig uitzicht op de A’DAM Toren die in de avond spectaculair wordt verlicht. De entree is een royale, lichte hal met garderobe, toilet, berging en toegang tot de open study. De living en keuken zijn bijzonder licht, omdat je aan alle kanten van boven tot onder hoge ramen hebt. De twee royale slaapkamers zijn luxe ingedeeld met een eigen en suite badkamer en alle ruimte voor vaste maatwerkkasten. De ramen in de slaapkamers zijn voorzien van zonwering, zodat het tijdens warme zomerdagen extra koel blijft. De koopsom van dit penthouse bedraagt €1.465.000,- v.o.n. incl. 50 jaar afgekochte erfpacht. Het is mogelijk om twee parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage te kopen (koopsom niet inclusief in de koopsom van het penthouse).

Groen daklandschap
In The Cube worden balkons en dakterrassen afgewisseld. Ze zijn afgezet met glas waardoor je buiten ook een optimaal uitzicht hebt op de unieke omgeving. Door de vorm van het gebouw hebben de appartementen en penthouses op de 6e, 7e en 8e verdieping royale dakterrassen. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world!

Meer informatie?

Wilt u een bezichtiging plannen, heeft u vragen of wenst u meer informatie over de penthouses te ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl. Wij staan u graag te woord.

Bekijk de wijk hier in VR!

Lees meer Lees minder

DISCOVER The Cube

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?  CONTACTPERSOON
  Mascha
  020 305 0560

  OVERIGE PROJECTEN

  • The Bow

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Wing

   Amsterdam Aan het IJ
  • The Twins

   Overhoeks, Amsterdam