ABOUT

KEY KENMERKEN

Titel
The Mayor 
Locatie project
Amstelveen 
Oplevering
Q3 2022 
Prijs
Van € 585.840 tot € 1.515.840 v.o.n. 
Website project
Development
De Nijs 
 
Downloads
Brochure

BESCHRIJVING

Superieure luxe en ultiem wooncomfort in Amstelveen.

The Mayor in Amstelveen is een transformatieproject dat zijn weerga niet kent. Aan de Burgermeerster Rijnderslaan wordt het voormalige KPMG kantorencomplex omgebouwd tot acht hoogwaardige residences van internationale allure. Duurzame nieuwbouw met luxe penthouses, top-apartments en garden apartments. Omringd door groen en straks een prachtig park voor de deur.

Wonen in The Mayor is high-end wonen met ongekende luxe en comfort. Grote terrassen, hoge plafonds, heel veel gemak en rust. Voor mensen die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving biedt The Mayor de M-Exclusive hospitality service. Winkelcentrum Stadshart ligt straks praktisch voor de deur dankzij de verdieping en overkapping van de A9. Vlakbij The Mayor ligt ook een van de Heemparken (Meanderpark) van Amstelveen. Wonen in The Mayor is wonen op een top locatie in Amstelveen, vlakbij winkelcentrum het Stadshart, Amsterdam, de Zuidas en Schiphol. De uiterst goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de ligging nabij de A9. A10 en A2, het vele groen en uitstekende voorzieningen maakt Amstelveen een top plek om te wonen.

Comfort en Luxe

The Mayor in Amstelveen biedt appartementen met een woonoppervlakte van 85-300 m², Penthouses met een woonoppervlakte van 160-300 m², tuin-appartementen met een woonoppervlakte van 160-300 m² en parkvilla’s met een woonoppervlakte van 170-201 m². Het aan elkaar koppelen van appartementen behoort tot de mogelijkheden.

Faciliteiten

Bij The Mayor is aan alles gedacht. Zo is er onder het gebouw een ruime parkeergarage met afgesloten parkeerboxen. En een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt voor optimale veiligheid. Ook in het dagelijks leven kan je op The Mayor rekenen. Op het terrein vind je een gym, een gezellige koffiebar en de uitgebreide conciërge- en hospitality services zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Design

The Mayor gaat zijn gelijke niet kennen als het gaat om smaak. Alles komt in evenwicht. Een perfecte stijl en uitstraling. Ingetogen en toch aanwezig. Daar gaat een team van vakkundige ontwerpers voor zorgen. Interior designers die precies de juiste sfeer weten te creëren. Een sfeer die uitdraagt waar The Mayor voor staat: comfort en luxe. Het ontwerp van The Mayor komt van de hand van architectenbureau Marcel van der Schalk

De tuinen en binnentuinen zijn een belangrijk onderdeel van The Mayor. Het ontwerp hiervoor is ontwikkeld door de landschapsarchitecten van bureau Lodewijk Baljon. Een uniek schouwspel van rust en dynamiek bieden een schitterend uitzicht. Ook buiten het terrein van The Mayor is de hand van Lodewijk Baljon straks zichtbaar. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe stadspark dat bovenop de A9 wordt gecreëerd en dat The Mayor op unieke wijze naadloos verbindt met het Stadshart.

Locatie

De locatie van The Mayor is perfect, aan de Bovenlanden in het hart van Nederland. Vanuit The Mayor in Amstelveen kunt u alle kanten op. Luchthaven Schiphol, het centrum van Amsterdam en de Zuidas liggen op steenworp afstand. Het levendige Stadshart van Amstelveen kan je lopend bereiken, terwijl de twee internationale scholen in Amstelveen, het dorp Ouderkerk aan de Amstel met zijn gezellige terrasjes aan de rivier de Amstel en het beginpunt van de Noord-Zuidlijn op fietsafstand liggen. En met de ondertunneling van de A9 wordt een uniek stadspark gecreëerd, pal voor de deur van The Mayor.

The Mayor wordt omringd door rust en ruimte. Schitterende natuur waar je geniet van vergezichten en helemaal tot rust kunt komen. Zo ligt het Amsterdamse Bos op loopafstand. Maar The Mayor heeft meer natuurschoon te bieden, zoals het uitgebreide polderlandschap, de pittoresk ogende Amstel en iets verderop de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen, een waar paradijs voor watersporters. En aan de voet van The Mayor liggen de bekende Amstelveense Heemparken.

Interesse?

Het is nu mogelijk om op afspraak de modelwoning van The Mayor te bezichtigen en het gevoel van luxe en ultiem wooncomfort zelf te ervaren. Neem voor een bezichtiging van de modelwoning contact met ons op via 020-3050560.

Het is tevens mogelijk om je op de projectwebsite in te schrijven. Bekijk op je gemak alle appartementen en verkoopprijzen van The Mayor fase 2 en maak jouw keuze(s). Heb je jouw inlog-account compleet gemaakt op projectwebsite van The Mayor? Dan hoef je de inschrijving alleen nog maar definitief te maken.

Lees meer Lees minder

DISCOVER The Mayor

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE

GEÏNTERESSEERD IN DIT PROJECT?


  CONTACTPERSOON
  Emily
  020 305 0560

  OVERIGE PROJECTEN

  • Somerparc aan de Amstel

   Amsterdam Het Amstelkwartier
  • Cruquius Sigma

   Amsterdam Cruquiuseiland
  • Valerius

   Amsterdam Oud-Zuid