Te koop

Burgemeester Rijnderslaan 276

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.525.840 185 m2 Ja

BESCHRIJVING

EXPERIENCE THE MAYOR
Dit is het moment om u te tonen hoe we beloftes waarmaken als we spreken over exclusief, groots en luxueus wonen in Amstelveen. Op zaterdag 1 oktober krijgt u een rondleiding door de residences en de reeds opgeleverde appartementen in The Mayor ONE & TWO. Een unieke experience die u niet mag missen, want dit is het moment om de sfeer te proeven, de ultieme chic van The Mayor te ervaren én te ontdekken van welk appartement uw hart sneller gaat kloppen.

HOE KUNT U ZICH REGISTREREN?
Op de projectwebsite woneninthemayor.nl kunt u zich registreren voor dit event.

Bouwnummer 4.6.1 in The Mayor
Dit appartement heeft 3 slaapvertrekken. De master bedroom heeft een badkamer en suite en een eigen balkon. Een beetje dat vakantiegevoel in eigen huis. Natuurlijk is er ook een 2e badkamer en 2e toilet aanwezig. Deze zijn luxe en voorzien van alle gemakken. Omdat u nieuw koopt, kunt u de ruimten gemakkelijk afstemmen op uw eigen smaak
en behoefte. Oplevering is al zomer 2023!

– oppervlakte circa 185 m2
– terras van 78 m2 met fantastisch uitzicht
– 2 eigen parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage
– vanuit de garage direct met de lift naar het appartement
– 3 slaapkamers
– master bedroom met luxe, complete badkamer, walk in closet en balkon
– 2e badkamer en separaat 2e toilet
– maar liefst 3 schuifpuien naar het terras
– sfeervolle leefkeuken met mogelijkheid voor riante eilandopstelling
– uitgebreide beveiliging in de algemene ruimtes van The Mayor
– M-Exclusive – extra services als conciërge, gym en een coffee corner

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op voor meer info of het plannen van een bezoek aan de modelwoning van The Mayor en om zelf het gevoel van luxe en ultiem wooncomfort te ervaren.

The Mayor
The Mayor in Amstelveen biedt ultiem wonen, passend bij uw levensstijl. Een zeldzame plek waar alles samenkomt. Waar luxe en comfort elke dag voelbaar zijn. Alles in perfecte harmonie. Omringd door het Amsterdamse bos, Amstelveens Heemparken en uitgestrekte polderlandschappen. Maar ook het sfeervolle en gezellige winkelcentrum Stadshart en de perfecte bereikbaarheid. The Mayor verrast. Telkens weer.

In het hart van Amstelveen, op de plek waar eens een iconisch kantoorgebouw stond verrijst The Mayor. Een werkelijk uniek woonproject met internationale allure. Duurzame nieuwbouw met fraai ontworpen appartementen, ruime penthouses en schitterende parkvilla’s. Een stijlvolle metamorfose op de best bereikbare locatie met veel luxe, ruimte en rust. Dit is waar u altijd naar gezocht hebt. Hier worden woonwensen vervuld.

Architectuur
Architectenbureau MVDS uit Amsterdam heeft The Mayor ontworpen. De acht gebouwen krijgen verschillende hoogtes en zijn zo ontworpen dat er een intens gevoel van ruimtebeleving ontstaat. De luxe afgewerkte leefomgeving houdt rekening met woonwensen van de toekomstige bewoners. Goed beveiligde garages, stijlvolle entrees, ruime balkons en praktisch ingedeelde woningplattegronden. Architectuur, klasse, design en openbaar groen zijn overal zichtbaar. Transparante corridors en de vele liften zorgen voor een snelle route naar de individuele appartementen.

Het ontwerp van de parkachtige omgeving en de binnentuinen van The Mayor komen van Lodewijk Baljon Landschapsarchitecten. Zij staan bekend om hun ambachtelijke toepassingen met nieuwe technieken en materialen. De landschapsarchitecten richten ook het nieuwe Meander-park in dat bovenop de verdiepte en overkapte A9 wordt gerealiseerd.

Locatie
Amstelveen is een internationale stad waar business, cultuur en leisure in harmonie samenkomen, op loopafstand van The Mayor. De schouwburg, poppodium P60, het Cobra Museum en Cinema Amstelveen. The City Garden in het winkelcentrum Stadshart met een ruim aanbod aan restaurants, cafés en brasserieën. En mocht u toch naar Amsterdam willen, met een goed kwartier rijden bent u op het Museumplein. Amstelveen is de thuisbasis van twee golfbanen.

Wist u dat Amstelveen al jaren behoort tot een van de groenste gemeenten van de randstad? Ten oosten van The Mayor ligt het uitgestrekte gebied Ouder-Amstel met meanderende rivier de Amstel en uitgestrekte polderlandschappen. Liefhebbers van watersport varen naar de zuidelijk gelegen Vinkeveense- en Loosdrechtse Plassen.

Faciliteiten
Centraal in het ontwerpplan ligt appartementengebouw The Mayor Four. Bijzonder is dat onder het gebouw door een fietspad wordt aangelegd die fietsers en voetgangers verbindt van Amstelveen-Noord naar Amstelveen-Zuid. Op de begane grond vindt u de service-units van M-Exclusive: een reeks diensten en services samengesteld op verzoek van de bewoners en waar zij onbeperkt gebruik van kunnen maken. In de planning staan een Gym en een Coffeecorner. Bijzonder is de aanwezigheid van een Conciërge. Hij is u van dienst bij het regelen van postpakketten, stomerijservice en taxiservice. Op verzoek ontvangt hij uw gasten. Bij vakantie of afwezigheid past hij op uw appartement. Heeft u last-minute een oppas nodig? Vraag het uw conciërge.

Keuken
Gerenommeerd leverancier en installateur Intermat uit Mijdrecht adviseert u graag. U heeft bij Intermat de beschikking over een stelpost die u vrij kunt besteden. Bij Intermat kunt u kiezen uit exclusieve modelkeukens in diverse opstellingen. Er is een ruime keuze in apparatuur en werkblad. Uw appartement wordt opgeleverd met operationele keuken. Mocht u kiezen voor een oplevering zonder keuken, dan ontvangt de stelpost uiteraard retour.

Badkamer
Design, kwaliteit en innovatie gaan hand in hand samen. Dit is uw kans om van uw badkamer een functionele wellness-ruimte te maken. Samen met geselecteerde badkamerspecialisten, zoals Intermat, zorgen wij voor de perfecte afwerking tot in de kleinste details.

Duurzaamheid
The Mayor wordt duurzaam gebouwd voor nu en de volgende generaties. Alle gebouwen voldoen minimaal aan de isolatiewaarden van het Bouwbesluit op het gebied van de warmteweerstand van gevels, daken en vloeren. De EPC (energieprestatie-coëfficiënt) is minimaal 0,3 of lager en scoort beter dan het Bouwbesluit (0,4). Dit kan u een extra rentevoordeel opleveren bij uw hypotheekverstrekker.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op voor meer info of het plannen van een bezoek aan de modelwoning van The Mayor en om zelf het gevoel van luxe en ultiem wooncomfort te ervaren.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTELVEEN
Adres
Burgemeester Rijnderslaan 276
Postcode
1185 MC

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Schuifpui, Natuurlijke ventilatie
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.515.840

   Burgemeester Rijnderslaan 150

   1185 MC AMSTELVEEN
   2 badkamers
   185 m2 oppervlakte
   5 kamers
  • Appartement €400.000

   Parmentierlaan 60

   1185 CX AMSTELVEEN
   1 badkamers
   74 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €1.525.840

   Burgemeester Rijnderslaan 366

   1185 MC AMSTELVEEN
   2 badkamers
   185 m2 oppervlakte
   4 kamers