Te koop

Albrecht Durerstraat 5II

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.955.000 316 m2 Ja

BESCHRIJVING

ALBRECHT DÜRERSTRAAT 5 – RUIM EN LICHT 3-LAAGS BOVENHUIS MET DAKTERRAS

Dit exceptionele ruime (316 m²) en lichte driedubbele bovenhuis is gelegen in een rustige woonstraat in de Amsterdamse Berlagebuurt – Oud-Zuid. Met het Vondelpark en het museumkwartier nabij en de Beethovenstraat op slechts 150 meter afstand is dit een absolute toplocatie. Het appartement, onderdeel van een kleine actieve VVE, is uitstekend onderhouden en heeft een goede en plezierige uitstraling.

Dankzij de royale afmetingen van het pand geeft het de nieuwe eigenaar veel mogelijkheden; creëer een fijne plek om te ontspannen, richt een van de vertrekken in als thuiskantoor of atelier en/of geef de kinderen een eigen domein waar zij zich kunnen terugtrekken. Aan zowel voor -als achterzijde heb je vrij uitzicht. Het zonnige dakterras is de perfecte plek om met het gezin of met vrienden wat te eten en drinken of om juist tot rust te komen. De indeling van dit royale bovenhuis maakt het ook geschikt voor dubbele bewoning of voor een inwonende au pair.

INDELING
2e etage
Via de eigen entree betreedt je het huis. Een grote centrale hal op de tweede etage biedt toegang tot alle vertrekken. Drie goed bemeten kamers worden middels klassieke en-suite deuren van elkaar gescheiden en beschikken over grote raampartijen die zorgen voor een schitterende lichtinval. De indeling maakt het mogelijk om de ruimte als geheel te gebruiken of juist als afzonderlijke vertrekken. Maak er bijvoorbeeld een comfortabele living, een sfeervolle eetkamer en een fijn kantoor van. Vanuit de eetkamer en de keuken is er toegang tot het balkon. De slaapkamer op deze etage heeft een badkamer en-suite. Deze is voorzien van een bad, wasmachine-aansluiting en wastafel. Tevens is er een separaat toilet en een grote inpandige berging voor onder andere de cv-installatie.

3e etage
De 3e etage is in tweeën gedeeld, waardoor het bovenhuis ook geschikt is voor dubbele bewoning of voor het onderbrengen van een inwonende au pair. De grote lichte overloop geeft toegang tot beide ruimtes: de woonruimte aan de voorzijde van het pand bestaat uit een gang waaraan twee ruime slaapkamers, een toilet, een douche, een wasruimte en een keuken grenzen. De andere woonruimte, aan de achterzijde, bestaat uit een gang die uitkomt op twee ruime slaapkamers, een toilet, een douche en een zeer lichte woonkamer met keuken en heeft toegang tot het balkon op deze etage. Tevens is er op de 3e etage nog een klein “torenkamertje”.

4e etage
Deze kleinere etage ligt onder het geïsoleerde schuine dak en leent zich bijvoorbeeld goed voor het opslaan van spullen die niet dagelijks gebruikt worden en verschaft je de toegang tot het ruime dakterras (33 m²). Vanaf het zonnige terras heb je een weids uitzicht en dat maakt het een geweldige plek om samen of alleen te ontspannen en te genieten van het buiten zijn.

LIGGING
De Albrecht Dürerstraat 5 ligt op een geweldige locatie midden in Amsterdam, waardoor je maximaal kunt genieten van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Om de hoek, in de Beethovenstraat, bevinden zich een grote variatie aan leuke winkels, restaurants en koffietentjes. Er is een AH en een Marqt. Vele musea, het Vondelpark en Beatrixpark liggen in de nabijheid. Ook de Zuidas en het Centrum zijn met het openbaar vervoer binnen enkele minuten te bereiken. En met de auto rijd je zo naar de ring A10. Op dit moment is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Parkeren is over het algemeen geen probleem.

BIJZONDERHEDEN
– Gelegen in een rustige straat op een toplocatie
– Het bovenhuis is zeer ruim en licht, zeker in vergelijking met objecten in de omgeving
– Klassieke en-suitedeuren
– De VvE bestaat uit slechts drie leden
– De aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht is onder gunstige voorwaarden gedaan en is reeds gepasseerd bij de
notaris. Er is gekozen voor jaarlijkse canonbetaling.
– De huidige canon bedraagt €4195,72 per jaar
– Geschikt voor dubbele bewoning, groot gezin, werkruimte aan huis of inwonende au pair
– Servicekosten bedragen €352,50 per maand
– Oplevering in overleg

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Albrecht Durerstraat 5II
Postcode
1077 LS

VIDEO

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
TV kabel, Rookkanaal
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN  CONTACTPERSOON
  Marije
  020 305 0560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €890.000

   Beethovenstraat 115II

   1077 HZ AMSTERDAM
   1 badkamers
   111 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €975.000

   Frans van Mierisstraat 37III

   1071 RJ AMSTERDAM
   1 badkamers
   129 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €540.000

   Achillesstraat 75-I

   1076 PX AMSTERDAM
   1 badkamers
   84 m2 oppervlakte
   3 kamers