Te koop

Gooise Kant 414

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 300.000 60 m2 Ja

BESCHRIJVING

Grijp nu je kans om het laatste appartement in het unieke duurzame nieuwbouw project Switi te bemachtigen! In dit project in Amsterdam Zuid-Oost bieden wij een appartement aan met twee slaapkamers van ca. 60m² met een loggia.

HET NIEUWBOUWPROJECT SWITI
De bouw van Switi is gestart in Maart 2023. Het project wordt gebouwd langs een groene helling ten oosten van Gooiseweg, naast het Mandelapark. In het plan zelf wordt ook nog een compact park aangelegd. Een groene plek dus welke gemakkelijk bereikbaar is. Het project omvat eengezinswoningen en 45 appartementen, allemaal met een eigen separate bergruimte op de verdieping om spullen op de bergen. De gevel van het appartementengebouw zal worden gemaakt van hout en bamboe, waardoor het een unieke uitstraling krijgt.

HET APPARTEMENT
Met de lift ga je naar de 5e verdieping waar het appartement bevindt. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de buurt. Met een heerlijke woonkeuken, twee slaapkamers en loggia op noordwesten biedt dit appartement alles wat je nodig hebt.

De hal geeft toegang tot alle ruimtes van dit ruim opgezette appartement. Het hart van de woning is de woonkamer voorzien van een keuken met inbouwapparatuur. Door de vele ramen en de loggia is deze heerlijk licht. Met een kop koffie op de bank kun je prettig naar buiten kijken. De schuifpui geeft toegang tot loggia die grenst aan de woonkamer. Het appartement heeft twee goede slaapkamers. De badkamer wordt met een inloopdouche en wastafel mooi afgewerkt. Tevens is er een separaat toilet met fontein. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Dit betreft een duurzame woning met energielabel A. Hier wil je wonen!

PARKEREN
Bij de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Wel kan je een parkeerplaats kopen gelegen op een afgesloten terrein naast het gebouw ad. € 20.000,- k.k.

ZELFBEWONINGSPLICHT
Voor het appartement geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar.

LIGGING
Centrale ligging in een nieuw, sfeervol woongebied in Amsterdam Zuidoost. Rondom je eigen woning heb je veel groen, water en het Nelson Mandelapark. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum Kameleon of Amsterdamse Poort, met ruim aanbod van winkels sportcentrum en parktheater. Ook ArenA boulevard ligt onder andere Ziggo Dome, AFAS live, Pathe ArenA, woonmall Villa Arena vlakbij.

BIJZONDERHEDEN
– De bouw is gestart in maart 2023!;
– Nieuwbouw appartement, oplevering ca. Q1 2024;
– 2 slaapkamers;
– Woning wordt opgeleverd met keuken en badkamer;
– Vloer- en wandafwerking voor koper;
– Loggia op het Noordwesten van ca. 4m²;
– Gelegen op erfpachtgrond, jaarlijkse canon van € 701,-;
– Externe berging op de 5e verdieping;
– Gemeenschappelijke fietsenstalling in souterrain;
– Zelfbewoningsplicht van 5 jaar;
– Geheel voorzien van isolerende triple beglazing.;
– Mogelijkheid parkeerplaats te kopen ad. € 20.000,- k.k. (gelegen op erfpachtgrond, jaarlijkse canon van €175,-);
– Energielabel A;
– Servicekosten ca. € 150,- p.m. voor het appartement;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Gooise Kant 414
Postcode
1104 MM

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €1.795.000

   Lisdoddelaan 125

   1087 KB AMSTERDAM
   2 badkamers
   253 m2 oppervlakte
   7 kamers