Te huur

Pietersbergweg 21A

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.525 96 m2 Ja

BESCHRIJVING

Drie Kamer Appartement
Een extra kamer kan nét het verschil maken: uitgerust met twee slaapkamers tellen deze appartementen 73 m² tot 96 m². De driekamerappartementen zijn gesitueerd op verdieping 0 t/m 7. Alle appartementen zijn even luxe afgewerkt met inbouwapparatuur, een volledig betegelde badkamer, wit gespoten wanden en plafonds, een pvc-vloer en een berging.

Energiezuinig
Hier woon je comfortabel én zuinig, mede dankzij HR++glas en een gasloos energiesysteem. Tel daar de ledverlichting in de algemene ruimten bij op en je komt uit op een energie-index < 1,2. Daardoor blijft jouw energierekening laag, in welke toren je ook woont.

Parkeren
Parkeren kun je als Trinity-bewoner in de garage onder de torens. Deze plaatsen zijn los van de woningen te huur voor €125,- per maand

Trinity Buildings
Maak kennis met project Trinity. Drie voormalige kantoortorens in Amstel III zijn getransformeerd naar drie fraaie woongebouwen met in totaal 133 comfortabele huurwoningen. In de komende jaren zal Amstel III veranderen in een levendige stadswijk waar je plezierig kan wonen, werken en ontspannen!
Naast woning komen er winkels, meer groen en is er ruimte voor sport en recreatie. Je ziet nu al gezellige hotspots ontstaan. Van een ‘Coffee to go’ tot gezellige restaurantjes. Op loopafstand is een fitness en boodschappen doe je op korte termijn aan de overkant waar een grote supermarkt op de planning staat.

Groen
Naast wooncomfort kun je in Trinity genieten van groen en gezelligheid rondom. Er is een mooi aangelegd terras en een gemeenschappelijke en gemeubileerde tuin naast de torens waar je jouw medebewoners kunt ontmoeten.

Flexibel wonen
Verandert je leefsituatie en wil je later toch groter of kleiner wonen? Geen probleem. Als huurder kun je altijd inpandig verhuizen. Bijvoorbeeld van een tweekamerappartement naar een driekamerappartement. Of juist andersom.

Locatie
Je vindt de Trinity-torens aan de Pietersbergweg in Amsterdam Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost heb je al het gemak bij de hand. Een IKEA-concern, woonwinkels, een bouwmarkt: ze staan allemaal bij de Trinity-torens in de buurt. En binnenkort wordt er tevens een grote supermarkt naast de torens gerealiseerd. Voor de beste concerten en mooiste wedstrijden fiets je in nog geen tien minuten naar de AFAS Live, Ziggo Dome en Johan Cruijff Arena. En even snel ben je bij het groen van de Ouderkerkerplas en het Gaasperpark.
Met de snelwegen A2 en A9 om de hoek ben je zo op weg, wat ook geldt wanneer je reist met het openbaar vervoer. Metro- en treinstation Holendrecht ligt vlakbij, meerdere bushaltes zijn in de buurt.

Inkomenseis
De inkomenseis is een bruto inkomen van 3x de maandelijkse huur. Er kan met een garantstelling worden gehuurd en in sommige gevallen zal er een extra borg worden gevraagd. De standaard borg is 1 maand.

Interesse
Het appartement is per direct beschikbaar! Delen is mogelijk. Meld je aan via de projectpagina om kans te maken op een van de appartemeten. Neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Pietersbergweg 21A
Postcode
1105 BM

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Natuurlijke ventilatie
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

    CONTACTPERSOON
    Pien
    020 3050560

    ONS AANBOD IN DE OMGEVING