Verhuurd

Pietersbergweg 33A*

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.535 90 m2 Ja
Downloads brochure

BESCHRIJVING

Maak kennis met project Trinity. Drie voormalige kantoortorens in Amstel III zijn getransformeerd naar drie fraaie woongebouwen met in totaal 133 comfortabele huurwoningen. In de komende jaren zal Amstel III veranderen in een levendige stadswijk waar je plezierig kan wonen, werken en ontspannen!

Naast woningen komen er winkels, meer groen en is er ruimte voor sport en recreatie. Je ziet nu al gezellige hotspots ontstaan. Van een ‘Coffee to go’ tot gezellige restaurantjes. Op loopafstand is een fitness en boodschappen doe je op korte termijn aan de overkant waar een grote supermarkt op de planning staat.

Op de 7e verdieping van de Trinity Buildings is dit deels gestoffeerde appartement gelegen gelegen. Het is afgewerkt met onder andere een hoogglans keuken met inbouwapparatuur en voorzien van wit gespoten wanden en plafonds, een pvc vloer, een volledig betegelde badkamer en een berging. Het appartement is direct beschikbaar!

Inkomenseis
De inkomenseis is een bruto inkomen van 3x de maandelijkse huur. Woningdelers en garantstelling zijn niet toegestaan.
De standaard borg is 1 maand, in sommige gevallen zal er een extra borg worden gevraagd.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?
U deelt de gemiddelde netto jaarwinst vóór belasting van de afgelopen 2 jaar door 24. De uitkomst geeft u op als bruto maandinkomen.
Aan zelfstandig ondernemers vragen we een borg van drie maanden huur.

Rekenvoorbeeld:
Stel de netto jaarwinst in 2020 = €20.000 en in 2021= €40.000. Dan is de gemiddelde netto jaarwinst = (20.000+40000)/2= €30.000
Uw gemiddelde netto jaarwinst voor belasting is dus €30.000,- van de afgelopen 2 jaar.

€30.000 gedeeld door 24 maanden = €1250,-.
Het bruto maandinkomen is in dit rekenvoorbeeld dus €1250,- per maand.

Energiezuinig
Hier woon je comfortabel én zuinig, mede dankzij HR++glas en een gasloos energiesysteem. Tel daar de ledverlichting in de algemene ruimten bij op en je komt uit op een energie-index < 1,2. Daardoor blijft jouw energierekening laag, in welke toren je ook woont.

Parkeren
Parkeren kun je als Trinity-bewoner in de garage onder de torens. Deze plaatsen zijn los van de woningen te huur voor €125,- per maand

Groen
Naast wooncomfort kun je in Trinity genieten van groen en gezelligheid rondom. Er is een mooi aangelegd terras en een gemeenschappelijke en gemeubileerde tuin naast de torens waar je jouw medebewoners kunt ontmoeten.

Flexibel wonen
Verandert je leefsituatie en wil je later toch groter of kleiner wonen? Geen probleem. Als huurder kun je altijd inpandig verhuizen. Bijvoorbeeld van een tweekamerappartement naar een driekamerappartement. Of juist andersom.

Locatie
Je vindt de Trinity-torens aan de Pietersbergweg in Amsterdam Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost heb je al het gemak bij de hand. Een IKEA-concern, woonwinkels, een bouwmarkt: ze staan allemaal bij de Trinity-torens in de buurt. En binnenkort wordt er tevens een grote supermarkt naast de torens gerealiseerd. Voor de beste concerten en mooiste wedstrijden fiets je in nog geen tien minuten naar de AFAS Live, Ziggo Dome en Johan Cruijff Arena. En even snel ben je bij het groen van de Ouderkerkerplas en het Gaasperpark.
Met de snelwegen A2 en A9 om de hoek ben je zo op weg, wat ook geldt wanneer je reist met het openbaar vervoer. Metro- en treinstation Holendrecht ligt vlakbij, meerdere bushaltes zijn in de buurt.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Pietersbergweg 33A*
Postcode
1105 BM

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Natuurlijke ventilatie
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.525

   Pietersbergweg 21A

   1105 BM AMSTERDAM
   1 badkamers
   96 m2 oppervlakte
   3 kamers