Verkocht

Sarphatistraat 141G

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 630.000 96 m2 Ja

BESCHRIJVING

Sarphatistraat 141G – riant appartement in het centrum met volop indelingsmogelijkheden

Midden in de gewilde Plantagebuurt aan de Sarphatistraat staat dat unieke pand dat de Architectuurprijs Zuiderzee kreeg. Terecht, want dit is wel heel bijzonder. Zowel om te zien als om in te leven. Achter de spannende raampartijen gaan luxe, heerlijk lichte appartementen schuil. Zo ook dit tweekamerappartement van 96 m2 op de 5e en tevens bovenste verdieping.

Een fijn balkon op het noord-westen
Neem via de chique entree de lift naar boven. Bij de voordeur van het appartement is de galerij verbreed waardoor je een fijn balkon hebt met zicht op de gezamenlijke binnentuin. Dit appartement ligt aan het eind van de galerij waardoor je meer rust en privacy ervaart. Kom je binnen kijken?

INDELING
Woonkamer en keuken
De indeling van dit appartement is niet alledaags, maar wel praktisch. De ovale ramen bepalen het karakter en verder is het aan jou om hier je eigen draai aan te geven. De grote open ruimte, van meer dan 7 meter breed en bijna 10 meter lang, geeft een luxe loftgevoel. Houd je het zo open of creëer je juist intieme plekken om te werken, eten en tv te kijken? Via het bijna woningbrede raam kijk je echt heel mooi uit op de omgeving. En wat is het heerlijk licht in huis!

Slaapvertrek en badkamer
De badkamer, het toilet én de wasmachineruimte staan als cluster los in de ruimte. De riante afmetingen prikkelen de fantasie. Behoud je het ligbad of komt hier een riante inloopdouche? Aan de voorzijde bevindt zich de ruime slaapkamer met ook hier een grote raampartij. De kamer heeft een glazen deur naar de leefkeuken en staat in open verbinding met de hal. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de ruimte geheel te sluiten óf juist te openen.

LIGGING
Niet voor niets is de Plantagebuurt in stadsdeel Centrum zo populair. Veel centraler dan dit kun je niet wonen. Handig is dan ook dat er voor je fietsen een berging aanwezig is, hoewel je voor je dagelijkse boodschappen (en meer) niet eens een fiets nodig hebt. Je wandelt zo naar de supermarkt, diverse restaurants, het Oosterpark, het Wertheim Park, Kriterion, de Hollandse Schouwburg en Artis. Verder stoppen er drie trams bijna voor de deur, ligt het metro station op 2 minuten loopafstand en met de auto rijd je in 6 minuten naar de Ring A10 (S112). Ook vind je in de buurt het OLVG, de HvA en de UvA. Aantrekkelijk?

BIJZONDERHEDEN
• Tweekamerappartement op de 5e verdieping
• 96 m2 groot in de Plantagebuurt (centrum A’dam)
• Balkon (5-6 m2) met zicht op de gezamenlijke Stadstuin
• Architectuurprijs Zuiderzee
• Veel lichtinval/groot ovaal raam aan de voorzijde met vrij uitzicht
• Berging voor de wasmachine en droger in de badkamer
• Zonwerend glas in de ramen voorzijde
• Aparte berging van circa 6m2 in de onderbouw
• Privé berging/fietsenkelder
• Lift aanwezig
• Oplevering in overleg
• Erfpacht is reeds afgekocht tot 31-10-2051, akte overstap naar eeuwigdurende canon onder de gunstige voorwaarden is reeds bij notaris gepasseerd
• Bij verkoop waarbij enkel particuliere partijen betrokken zijn geldt dat er pas sprake is van een overeenkomst als de koopakte bij de notaris getekend is
• De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper

Vanzelfsprekend leiden wij je graag rond voor een bezichtiging. Passend bij de huidige corona situatie nemen wij hierin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Sarphatistraat 141G
Postcode
1018 GD

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift
1 /

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €725.000

   Zuidelijke Wandelweg 59+PP

   1079 RK AMSTERDAM
   1 badkamers
   81 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €2.950

   Cornelis Vermuydenstraat 27

   1018 RN AMSTERDAM
   1 badkamers
   105 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €750.000

   Jan Kiststraat 169

   1018 PM AMSTERDAM
   1 badkamers
   69 m2 oppervlakte
   3 kamers