Verkocht

Sausalitolaan 170

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.850.000 198 m2 Ja
Downloads brochure

BESCHRIJVING

OPENHUIS
Op zaterdag 1 april a.s. is er een openhuis georganiseerd! Tussen 11:00uur en 15:00uur kun je dit prachtige penthouse komen bezichtigen.

Dit penthouse van 198 m2 ligt op de zesde en zevende verdieping van The Cube. De zesde verdieping is een royale, lichte open ruimte met de leefkeuken als centraal middelpunt, met aansluitend een royale berging. Aan twee zijden, voor en achter, kun je heerlijk buiten zitten. Het dakterras aan de achterzijde is prachtig groot, maar liefst 38 m2.

Boven liggen drie royale slaapkamers die bijzonder luxe zijn ingedeeld met een eigen en suite badkamer en alle ruimte voor vaste maatwerkkasten. Aan een van de slaapkamers ligt het dakterras van ruim 21 m2 op het zuiden, met uitzicht op de A’DAM tower die in de avond prachtig wordt verlicht. De ramen in deze slaapkamer worden voorzien van zonwering, zodat het tijdens warme zomerdagen extra koel blijft.

BIJZONDERHEDEN
– 2 woonlagen
– Woonoppervlakte circa 198 m2
– Buitenruimten circa 73 m2
– Opgeleverd in April 2022
– Ingedeeld met casco keuken, toiletten en badkamers.
– Wanden en plafonds saus klaar
– V.o.n.-prijs: € 1.850.000,- v.o.n.
– Inclusief 50 jaar erfpacht en bouwrente tot tekenen koopakte.
– Casco keuken, toilet en badkamers

CASCO KEUKEN, TOILET EN BADKAMERS
Alle ruimten worden ingedeeld en voorzien van ventilatie, verwarming (en koeling), elektra en overige technische installaties, exclusief een keuken, sanitair en tegelwerk. De badkamer(s) en toilet(ten) worden dus zonder sanitair en tegelwerk opgeleverd. De aansluitpunten worden aangebracht volgens de verkoop-/contracttekening en zijn bij de oplevering afgedopt. De plafonds en wanden zijn sausklaar.

LIGGING
The Cube ligt centraal in de nieuwe stadswijk Aan het IJ, direct aan het groene buurtplein. Het plein is een plantsoen zoals je die ziet in Parijse woonwijken. Het is iets verdiept aangelegd ten opzichte van de omgeving. De zacht glooiende gazons met grote bomen zijn omzoomd met natuursteen zitranden en gaan welvend over in de pleinvloer.

UNIEK CONCEPT
Met de nieuwe stadswijk Aan het IJ maken we een plek die niet gejaagd is zoals de rest van de stad. Het gevoel dat we willen neerzetten, is het gevoel van take it easy. Ontspannen dus, met de stad op een steenworp afstand. Om nog meer lading aan dat gevoel te geven, hebben we voor The Cube het hotelsuite concept ontwikkeld. Dat is een uniek concept waarmee we inspelen op de lifestyle van de bewoners.

GROENE DAKEN
De platte daken van The Cube worden optimaal benut voor duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen maar ook groene daken met een variatie van mos, grassen en planten. Én voor grote privé-dakterrassen natuurlijk. Vanuit je eigen terras heb je fraai, groen uitzicht op de groene daken én op Noord, het IJ, de A’DAM Tower of het centrum van Amsterdam.

ATRIUM
In het ontwerp van architectenbureau De Zwarte Hond speelt de luxe entree in combinatie met het hoge afwerkingsniveau een belangrijke rol. Die zorgt ervoor dat bewoners het gevoel hebben dat ze een luxe hotellobby binnenkomen. De begane grond heeft ook een atrium met volop daglicht en groene beplanting. De voordeuren grenzen aan het atrium. Ook fijn: de sfeervolle lobby biedt de mogelijkheid om comfortabel te zitten en koude of warme dranken te pakken. De lobby is bij uitstek een ontmoetingsplek; hier raak je aan de praat met medebewoners terwijl je op de taxi wacht of juist op het punt staat om je huis binnen te gaan.

PARKEERGARAGE
Onder The Cube ligt de parkeergarage, die wordt gedeeld met de bewoners van The Wing. Voor penthouse bouwnummer 159 zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd die je kunt kopen. In de parkeerkelder ligt bovendien een berging.

BEZICHTIGEN
Het penthouse is recent opgeleverd en kan bezichtigd worden! Heb je interesse neem dan contact op met een van de makelaars.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Sausalitolaan 170
Postcode
1031 KE

VIDEO

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Glasvezel kabel, Balansventilatie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.  CONTACTPERSOON
  Pien
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €740.000

   Silodam 318

   1013 AW AMSTERDAM
   1 badkamers
   91 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €2.775

   Hellingbaan 256

   1033 DB AMSTERDAM
   1 badkamers
   109 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Appartement €2.815

   Hellingbaan 184

   1033 DB AMSTERDAM
   1 badkamers
   110 m2 oppervlakte
   4 kamers