Te koop

Spadinalaan 579

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 2.000.000 205 m2 Ja

BESCHRIJVING

Een echt penthouse in ware zin van het woord. Gelegen op het dak van het recent opgeleverde fraaie appartementen complex The Bow met een fraai uitzicht rondom over grote delen van Amsterdam.

Een vrij gelegen Penthouse op een eigen verdieping dus geen buren en veel privacy en een terras rondom van 60 m2 op het Zuid/Westen. Het appartement (205 m2) is recent opgeleverd. Het Penthouse appartement is gelegen op de 7e verdieping en voorzien van uitzicht en terras rondom. Gelijk naast de lift bevinden zich 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage van het gebouw, zeer comfortabel thuis komen.

Het Penthouse van 205 m2 heeft een vraagprijs van € 2.000.000,- exclusief 2 parkeerplaatsen. Er is gekozen voor een hoogwaardige SieMatic keuken voorzien van Miele inbouwapparatuur, Siemens vaatwasser, koelkast en Quooker. De Bora kookplaat is geïntrigeerd in de het Arte Dekton werkblad.
De indeling kent momenteel 2 slaapkamers met 2 badkamers en-suite. De werkkamer is als derde slaapkamer in te richten.

The Bow is een charmant gebouw, met volume en verfijnde ronde vormen. De architect, Orange Architects, is geïnspireerd door het centrum van Parijs, daar waar gebouwen en straten naadloos in elkaar over gaan. Door het gebruik van veel buitenruimte en glas krijgt wonen aan het Ij een Zuid-Europese uitstraling. Er komen 2 aparte tuinen rondom het gebouw te liggen die grenzen aan het openbare groen, maar hoger liggen dan straatniveau.

De koopsom van het appartement is inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht. Aangezien dit appartement wordt doorverkocht is er kosten koper van toepassing.

Omgeving

De populaire wijk Overhoeks ligt tegenover het Centraal Station en is bekend om de centrale ligging ten opzichte van de stad en de gemakkelijke bereikbaarheid. In enkele minuten bent u in het centrum met de pont of de Noord Zuid lijn. De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. de ringweg A10.

De wijk zelf bekend om het EYE film instituut Nederland en de ADAM toren maar kent ook diverse restaurants, cafés, terrassen en culturele voorzieningen zoals de Tolhuistuin. Voor groen kunt u terecht aan het Schegpark met fantastisch uitzicht over het IJ. Op woensdag en zaterdag bevindt zich hier ook de van de Pekmarkt, een markt bekend om zijn speciale lekkernijen.

Indeling

Een bijzonder penthouse op de zevende verdieping met zijn prive entree op deze verdieping. De grote puien geven prachtig uitzicht aan beide kanten en zorgen voor een schitterende licht inval. Vanuit de entree loopt u de ruime woonkamer in met open keuken. Aan de Oostzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers met 2 badkamers. De werkkamer is ook als derde slaapkamer in te richten. Het bijzondere aan dit appartement is dat er vanaf elk vertrek toegang is naar het terras rondom.

Er zijn twee bergingen. Een voor de technische installaties en een grote bijkeuken c.q. laundry direct achter de keuken. De twee parkeerplaatsen zijn gelegen op -1 en liggen direct naast de lift.

Kenmerken:

– 205 m2 met 60 m2 terras op het Zuid-Westen
– 2/3 slaapkamers, 2 badkamers met een mogelijkheid voor een derde.
– Open keuken
– Vloerverwarming en vloerkoeling door middel van Warmte Koude Opslag (huursysteem)
– Erfpacht is afgekocht tot 1 juli 2071
– 2 bergingen in het appartement
– 3 commerciële ruimten gelegen op de begane grond
– 2 fietsenstallingen op de begane grond
– 2 ruime parkeerplaatsen aanwezig

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden”.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Spadinalaan 579
Postcode
1031 KB

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Airconditioning
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €1.820

   Klaprozenweg 36B 59

   1032 KL AMSTERDAM
   badkamers
   71 m2 oppervlakte
   3 kamers
  • Appartement €2.200.000

   Prins Hendrikkade 162B

   1011 TB AMSTERDAM
   2 badkamers
   201 m2 oppervlakte
   4 kamers
  • Parkeergelegenheid €250

   Wijdesteeg 4PPmotor

   1012 RN AMSTERDAM
   badkamers
   m2 oppervlakte
   kamers