Te koop

Van Suchtelen van de Haarestraat 125

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 625.000 110 m2 Ja

BESCHRIJVING

Wil jij de eerste bewoner zijn van dit ruime en comfortabele nieuwbouw appartement in een van de meest dynamische buurten van Amsterdam Nieuw-West? Dan is dit appartement perfect voor jou!
Midden in het bruisende stadshart van Amsterdam Nieuw-West met loopafstand van Osdorpplein en Sloterplas ligt dit appartement van ca. 110m². Het is recent opgeleverd (2023) inclusief nette keuken van Bribus met inbouwapparatuur van Bosch, een afgewerkte badkamer en een separaat toilet. De rest van het appartement is geheel in te richten naar eigen smaak en wensen.

INDELING
Het appartement is gelegen op de begane grond welke iets verhoogd ligt ten opzichte van het straatniveau dit zorgt voor privacy en afstand tot straat. Het is een licht appartement met een gunstige indeling. Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot de ruime woonkamer met keuken. De gang geeft verder toegang tot alle vertrekken. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gesitueerd, waarvan een de master slaapkamer is. De overige twee slaapkamer liggen aan de achterzijde gelegen. Verder is er nog een badkamer met douche en wastafel en een aparte ruimte voor wasmachine aansluiting. Daarnaast is er nog een separaat toilet.

Voor de deur komt het Johan Ammanplantsoen, welke veel aandacht heeft voor groen. De loggia geeft middels een trapje direct toegang tot dit plantsoen en direct langs het complex wordt ook nog eens een gracht aangelegd. De gemeenschappelijke binnentuin is vrij toegankelijk voor alle bewoners. Je kunt hier dus heerlijk genieten van het buitenleven!

PARKEREN
In de onderbouw is er een fietsenstalling waar minimaal vijf fietsen gestald kunnen worden. Daarnaast is er een parkeerplaats (inclusief laadpaal) in de parkeerkelder te koop voor € 25.000,- k.k.

ERFPACHT
Het complex is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam en is afgekocht tot en met 31 mei 2070.

OMGEVING
De voorzijde van het appartement kijkt uit op het Johan Ammanplantsoen, dit zal het hart van de straat worden waar buurtbewoners samen komen en waar je geniet van het zonnetje in het groen met uitzicht over de toekomstige gracht. Daarnaast is de bereikbaarheid optimaal, binnen 2 minuten ben je op de Ringweg A10 en op 10 minuten rijd je op de A4, A5 of A9. Met de fiets ben je al binnen tien minuten op Station Amsterdam Lelylaan en binnen een kwartier sta je op Luchthaven Schiphol.
Winkels, horeca, sportscholen en het theater De Meervaart zijn allemaal op loopafstand te vinden. Voor dagelijkse boodschappen vind je de Albert Heijn XL, Jumbo en Lidl om de hoek. Wekelijks is er ook een markt op Tussen Meer.
Winkelcentrum Osdorpplein is op loopafstand en er zijn ongeveer 150 winkels te vinden. Bij Sloterplas kun je heerlijk uitwaaien, zwemmen of bij het hippe strandtent Kaap West eten.

BIJZONDERHEDEN
– Nieuwbouw uit 2022, in het complex zijn er 93 koopwoningen gerealiseerd;
– Ruim appartement met 4 slaapkamers;
– De verkoper heeft schriftelijk toestemming gekregen vanuit de ontwikkelaar voor het verkopen van het appartement en de parkeerplaats, gelet op een wijziging in de werkkring;
– Het anti speculatie beding is voor een toekomstige koper nog steeds van kracht. Er is een zelfbewoningsverplichting van toepassing voor een toekomstige eigenaar;
– Gasloos en duurzaam en energiezuinig (stadsverwarming en energielabel A+);
– Vloerverwarming in het gehele appartement;
– Op de daken komen zonnepanelen, waarvan de opbrengst gaat naar de elektriciteitsrekening van de algemene ruimtes;
– Terras aan de voorzijde (binnenzijde gebouw) en een balkon aan de achterzijde;
– Afgesloten binnentuin;
– Parkeerplaats in de onderbouw (met laadpaal) over te nemen, de vraagprijs voor de parkeerplaats bedraagt: € 25.000,- kosten koper;
– Erfpacht afgekocht tot 31 mei 2070;
– De servicekosten voor de Vereniging van Eigenaren bedragen per maand: € 169,09,- voor het appartement en € 60,68,- voor de parkeerplaats;
– Oplevering in overleg, kan snel;
– Vlakbij het stadshart van Nieuw West, omringd door horeca en culturele voorzieningen.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Van Suchtelen van de Haarestraat 125
Postcode
1068 GR

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

  CONTACTPERSOON
  Tim
  020 3050560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Appartement €4.300

   Koningin Wilhelminaplein 942

   1062 KS AMSTERDAM
   badkamers
   178 m2 oppervlakte
   5 kamers
  • Woonhuis €4.250.000

   Waldeck Pyrmontlaan 8

   1075 BV AMSTERDAM
   3 badkamers
   404 m2 oppervlakte
   14 kamers
  • Appartement €3.202.680

   Valerius 01.03 ong

   1075 BG AMSTERDAM
   2 badkamers
   170 m2 oppervlakte
   3 kamers