Te koop

Tempeliersstraat 62F

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 435.000 81 m2 Ja

BESCHRIJVING

Op een fijne locatie middenin Haarlem tref je dit lichte 2 kamerappartement van ca. 81 m² gelegen aan de Tempeliersstraat, op steenworp afstand van het centrum van Haarlem. Gelegen op de bovenste verdieping van een net complex (met lift).

Het kleinschalige complex ‘De Blauwe Tram’ is in 2009 gerenoveerd en bestaat uit 6 appartementen.

INDELING
Via de gemeenschappelijke entree op de begane grond, bereik je via het brede trappenhuis (met lift!) het appartement op de derde verdieping.

Derde verdieping:
Entree via het verzorgde trappenhuis. Ruime hal met de meterkast en inpandige berging met wasmachine aansluiting en CV ketel. Separaat toilet bereikbaar vanuit de hal. Het appartement heeft een grote woonkamer met een mogelijkheid om een aparte extra kamer te realiseren. De keuken bestaat momenteel uit een hoekopstelling en een 4 pitsgasfornuis en inbouwapparatuur. De slaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen en staat in verbinding tot de badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en een tweede wasmachine aansluiting en een raam. De badkamer is tevens bereikbaar via de hal van het appartement. De hoge plafonds in de woonkamer geven een royaal gevoel en door meerdere raampartijen is het een lichte ruimte.

OMGEVING
Er zijn diverse gezellige cafés, restaurants en winkels op loopafstand, waardoor je volop kunt genieten van alles wat Haarlem te bieden heeft. Het appartement is gelegen op korte afstand van de Stadsschouwburg. Vanuit het appartement heb je alles binnen handbereik: winkelen, musea, theater of naar de bioscoop of uiteten gaan. Hier kan het allemaal.
Er is een bushalte om de hoek en met het treinstation op slechts 10 minuten fietsafstand, ben je altijd verzekerd van een moeiteloze reis naar je werk of andere bestemmingen. Ook de snelweg is goed bereikbaar vanuit de Tempeliersstraat. Met het strand, de duinen en het bos op fietsafstand ligt het 24/7 vakantiegevoel op de loer in het gezellige Haarlem.

BIJZONDERHEDEN
– Licht 2 kamer appartement op de derde verdieping van 81 m² in Haarlem;
– Op loopafstand van het bruisende centrum en diverse voorzieningen;
– Deel uitmakend van het complex ‘De Blauwe Tram’
– Energielabel A;
– Vereniging van Eigenaren in oprichting, derhalve zijn er nog geen servicekosten per maand vastgesteld;
– Gelegen op eigen grond, geen erfpacht;
– Niet zelf bewoningsclausule van toepassing, verkoper heeft het appartement nooit zelf bewoond;
– Hartman LMH Notarissen in Amsterdam is aangewezen als project notaris voor de opmaak van de koopakte en leveringsakte en indien van toepassing hypotheekakte, de relevante informatie ligt ter inzage bij de makelaar;
– Voorbehoud gunning verkoper;
– Oplevering kan snel.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
HAARLEM
Adres
Tempeliersstraat 62F
Postcode
2012 EH

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN

    CONTACTPERSOON
    Tim
    020 3050560

    ONS AANBOD IN DE OMGEVING