Te koop

De Krijgsman | Courage DEi 3.13 ong

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 1.725.000 174 m2 Ja

BESCHRIJVING

Courage – Moderne Villa’s vormgegeven met passie voor staal, glas en daglicht

Type 3A
Vrijstaande villa
– Woonoppervlakte van ca. 174 m2
– Perceeloppervlakte vanaf ca. 716 m2
– 4 slaapkamers
– 1 badkamer
– 2 parkeerplaatsen op perceel
– Tuinberging
– Optioneel dakterras
– Informeer naar de indelingsopties

Staal, zwart glas en daglicht, deze elementen vormen de inspiratie voor de spectaculaire villa’s ontworpen door Courage architecten. De uitzonderlijke architectuur past uitstekend bij de prachtige locatie in Muiden, gelegen langs de oude transportsloten van Het Kruitbos tussen een oase van groen met een industriële historie. Elke villa heeft een unieke ligging en is stijlvol vormgegeven. Dankzij de verdiepingshoge ramen hebben de villa’s een zee aan licht, schitterend uitzicht en een optimale verbinding met de natuurlijke omgeving.

Door de afwisseling van dichte en open ruimtes in het ontwerp ervaar je een optimale privacy. Bij zowel de villa’s met living gesitueerd op de begane grond als de villa’s met de living op de verdieping is er een prachtig zicht op de bosrijke omgeving.

Unieke locatie in het Kruitbos
De Krijgsman Muiden is uniek door de ligging aan het IJmeer. Deze ligging nodigt, elk seizoen opnieuw, uit tot een bijzondere beleving. Hier kun je heerlijk varen, suppen, wandelen of uitwaaien op de IJmeerdijk. De 22 moderne villa’s zijn gesitueerd in De Eilanden west, in het westelijke deel van het Kruitbos, een historisch landschap langs de Stelling van Amsterdam. Grenzend aan water, deels te bereiken met een sloep. Aan de zuid- en westzijde woon je straks verscholen achter de groene bosrand en aan de noordelijke percelen worden bomen langs de vaargang aangeplant.
De ultieme plek om te genieten van de natuur, de rust en de ruimte én de dynamiek van de gezellige binnenstad van Muiden met een groot aanbod aan restaurants en andere voorzieningen op loopafstand.

Villa’s
Courage heeft 4 type villa’s ontworpen met uitsluitend hoogwaardige materialen en oog voor de ligging in de omgeving. Strak en luxueus, aan werkelijk alles is gedacht om een optimaal woongenot te realiseren. De villa’s zijn verschillend qua oppervlakte en uitstraling maar ook in mogelijke indelingen. Bij een deel van de villa’s is de living bijvoorbeeld op de eerste verdieping gesitueerd of is er de mogelijkheid tot het toevoegen van een veranda. De bijzondere lay-outs zijn de ideale basis om je gedroomde woonbeleving te creëren.

Tuin inrichting
Voor het ultieme gevoel van wonen in het Kruitbos zal VIC Landscapes struiken en bomen aanplanten zodat er een groen straatbeeld ontstaat.

De Krijgsman
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met zijn beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer bouwen we aan een nieuw stukje Muiden. Muiden heeft een gezellige stadskern met leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en ruime keuze aan horeca. Ook in De Krijgsman komen goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit een ideale woonplek.

Eigen grond
In De Krijgsman Muiden koopt u een woning met eigen grond. U betaalt dus geen jaarlijkse erfpachtcanon, en u hoeft deze ook niet af te kopen.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
MUIDEN
Adres
De Krijgsman | Courage DEi 3.13 ong
Postcode
1398

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Natuurlijke ventilatie
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN  CONTACTPERSOON
  Marije
  020 305 0560

  ONS AANBOD IN DE OMGEVING

  • Woonhuis €3.150.000

   De Krijgsman | Dijkvilla Angie Abbinkxco ong

   1398 AA MUIDEN
   3 badkamers
   263 m2 oppervlakte
   8 kamers
  • Woonhuis €3.150.000

   De Krijgsman | Dijkvilla Faro Architecten ong

   1398 AA MUIDEN
   3 badkamers
   258 m2 oppervlakte
   8 kamers
  • Appartement €1.995.000

   De Krijgsmanlaan 76

   1398 DW MUIDEN
   2 badkamers
   242 m2 oppervlakte
   4 kamers