The Cube

Prognose oplevering: Q1 van 2022

Pal aan het groene buurtplein, in het centrum van de wijk, verrijst The Cube. Een karakteristiek gebouw met een fraai silhouet en een bijzondere horizontale en verticale verdeling van bouwlagen. The Cube is een ontwerp van De Zwarte Hond, een toonaangevend ontwerpbureau voor architectuur en stedenbouw. Naast luxe topappartementen met grote dakterrassen biedt The Cube ook 2-kamerappartementen. Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, een concept dat inspeelt op de lifestyle van de toekomstige bewoners.

Bekijk de wijk hier in VR!

Groene daken

Ieder appartement in The Cube, behalve de studio, heeft een aangenaam balkon of dakterras. De appartementen op de begane grond t/m de 4e verdieping hebben een fraai balkon aan de woonkamer. De balkons zijn afgezet met glas dus volledig transparant. In het glas van de balkons is een patroon verwerkt, waardoor je goed zicht hebt naar buiten én andersom juist privacy. De appartementen, tweelaagse topappartementen en penthouses op de 5e, 6e en 7e verdieping hebben riante dakterrassen. Rond de privé-dakterrassen worden de platte daken naast zonnepanelen voorzien van groene grassen en een variatie aan beplanting. Een uniek groen beeld on top of the world!

Atrium

Centraal in het gebouw, aansluitend op de lobby, ligt het atrium dat de buiten- en binnenwereld op een heel bijzondere manier met elkaar verbindt. Aan het atrium liggen de voordeuren van de appartementen. Het glazen dak zorgt voor een prachtige lichtinval. In het atrium groeien klimplanten verticaal naar het licht. In de lobby en het atrium kun je werken, elkaar ontmoeten, je dag starten met een espresso of ontspannen eindigen. Maar ook comfortabel wachten op je taxi bijvoorbeeld.

Hotelsuite concept

Uniek in het ontwerp van The Cube is het hotelsuite concept, dat aansluit op de lifestyle van toekomstige bewoners. Bij de keuze van de materialen, de indeling van de appartementen en de algemene ruimten hebben we ons laten inspireren door de beleving van een luxe hotelsuite. Een paar voorbeelden: De hoofdentree is een fraaie lobby – met een comfortabel zitelement en een pantry – en de entrees van de appartementen liggen aan een indrukwekkend atrium. Als je wilt, kun je de deuren openen met een keycard. En zowel binnen als buiten zijn de vloeren en wanden afgewerkt met Portugees natuursteen.

Typologie

In The Cube is er veel te kiezen. Van een studio op de begane grond tot een penthouse met panoramisch uitzicht en grote dakterrassen op de 7e verdieping van 223 m². De 2-, 3- en 4-kamerappartementen met een balkon liggen op de begane grond t/m de 4e verdieping en variëren van circa 58 tot 132 m² . Op de 5e, 6e en 7e verdieping liggen de specials met gigantische dakterrassen en panoramische vergezichten: gelijkvloerse appartementen, tweelaagse topappartementen en unieke penthouses.

Het perfecte appartement

In de woningzoeker op de projectsite kun je kijken welke woning het beste bij jou past. Als je klikt op een appartement verschijnt alle informatie van dat bouwnummer in beeld en kun je de plattegrond bekijken. Bovendien tref je hier een inschrijf-link om je bouwnummervoorkeuren door te geven.

The Cube is onderdeel van project Aan het IJ, een ontwikkeling van Amvest.

The Cube Aan het IJ Overhoeks Amsterdam Noord Eefje Voogd makelaardij vastgoed makelaar Amsterdam real estate te koopThe Cube Aan het IJ Overhoeks Amsterdam Noord Eefje Voogd makelaardij vastgoed makelaar Amsterdam real estate te koopThe Cube Aan het IJ Overhoeks Amsterdam Noord Eefje Voogd makelaardij vastgoed makelaar Amsterdam real estate te koopThe Cube Aan het IJ Overhoeks Amsterdam Noord Eefje Voogd makelaardij vastgoed makelaar Amsterdam real estate te koopThe Cube Aan het IJ Overhoeks Amsterdam Noord Eefje Voogd makelaardij vastgoed makelaar Amsterdam real estate te koop

Kenmerken

– Amsterdam, Noord
– Onderdeel van project Aan het IJ
– Prognose oplevering: Q1 van 2022
– Registreren via de projectsite


ga naar project site
deel deze pagina