De Govert

LUXURY RENTAL APARTMENTS AMSTERDAM

Designed by Piet Boon

Acht luxe design huurappartementen, compleet ingericht en gestyled door Piet Boon! Elk appartement is voorzien van prachtige inbouwkasten en compleet met meubilair en stoffering. Styling elementen waarbij je het thuis gevoel ervaart maar nog genoeg ruimte hebt om je persoonlijke sfeer toe te voegen.

Woonoppervlakten variëren van ca. 60m2 tot ca. 125m2. Huurprijzen vanaf € 1.800,- tot en met € 3.800,- exclusief service- en schoonmaakkosten en gas, water en elektra. Het complex heeft twee, drie en vier-kamer appartementen. Geheel gemeubileerd en gestoffeerd en voorzien van inventaris dus direct te bewonen! De luxe keukens zijn voorzien van diverse apparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven alsmede het gehele servies. De chique badkamers geven je het gevoel van comfort en luxe.

Een buitenkans voor wie in de dynamiek van de stad wil wonen, maar niets wil inleveren op het gebied van wooncomfort, luxe en bereikbaarheid. Deze appartementen voldoen aan de modernste eisen op het gebied van duurzaamheid, geluidsisolatie en veiligheid. Maar dat niet alleen: de afwerking is ook nog eens van een bijzonder hoog niveau. De verfijnde architectuur met de prachtige entrees sluit naadloos aan op de historische omgeving.

De Govert is gelegen aan de Ferdinand Bolstraat in de bruisende Pijp waar vele restaurantjes, Albert Cuyp markt, het Sarphatipark zorgen voor inspiratie en creativiteit. Met de fiets of het openbaar vervoer ben je zo van de ene hotspot naar de andere. De Govert is tevens vlakbij het centrum van de stad alsmede de Zuidas, de perfecte locatie!

Inmiddels is het merendeel verhuurd. Thans zijn er nog 2 schitterende appartement van 79m2 beschikbaar dus wees er snel bij. Deze bevinden zich op de 1e en 2e verdieping, hebben een luxe open keuken die ontworpen is door Piet Boon, 2 slaapkamers, een ruime living en een schitterende badkamer met bad en inloopdouche. Deze woningen worden Turn Key opgeleverd.

Huurprijs vanaf € 2.150,- exclusief service- en schoonmaakkosten en gas, water en elektra.

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kun je contact met ons opnemen via 020-3050560.

De Govert is een ontwikkeling van ProWinko.

De Govert Ferdinand Bolstraat AmsterdamDe Govert Ferdinand Bolstraat AmsterdamDe Govert Ferdinand Bolstraat AmsterdamDe Govert Ferdinand Bolstraat AmsterdamDe Govert Ferdinand Bolstraat

Kenmerken

– Amsterdam, De Pijp

– Luxe design huurappartementen

– Compleet ingericht en gestyled door Piet Boon

– Woonoppervlakten variëren van ca. 60m2 tot ca. 125m2

– Huurprijzen vanaf € 1.800,- tot en met € 3.800,- exclusief service- en schoonmaakkosten en gas, water en elektra


deel deze pagina