Modern Barn Style houses

In plandeel ‘de Eilanden Oost’ van Krijgsman Muiden worden 9 vrijstaande en 2 geschakelde villa’s gerealiseerd op grote percelen van 378 tot maar liefst 684 m2, met woonoppervlaktes van 162 tot 213 m2.

De 11 Modern Barn Style Houses zijn gelegen tussen boardwalks, water en authentiek groen met volop luxe, ruimte en privacy. Hier geniet je na een drukke werkdag of in het weekend op je eigen veranda of terras langs de waterkant. De tuinen zijn ruim waardoor er bijna altijd een plekje in de zon te vinden is en daarnaast heeft bijna elke villa een eigen aanlegplaats voor een boot. Zo vaar je in een mum van tijd naar het prachtige IJmeer, Gooimeer of de Vecht.

Het exterieur van de 11 Modern Barn Style Houses is bijzonder en exclusief. De gedeeltelijk houten gevels geven de barns een warme uitstraling; dit zijn luxe stadsboerderijen zoals niet eerder vertoond. Qua kleuren is er keuze uit groene, grijze, witte en zwarte barns. Alle villa’s zijn door Hoogeveen Architecten ontworpen en zijn een plaatje voor het oog. Koopsom vanaf € 1.045.000,- tot € 1.506.000,- v.o.n.

Bij de Barn style Villa’s behoren twee parkeerplaatsen op eigen perceel. De verwachting is dat er in kwartaal 4 van 2020 wordt gestart met de bouw. Interesse? Kom dan langs in het Informatiehuis De Krijgsman of bel met ons kantoor via 020-3050560. 

Het informatiehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en te bereiken via A1 afslag Muiden Weesp. Voor meer informatie kun je ook de projectwebsite bezoeken.

Adres Informatiehuis De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden