De Productieloodsen

Start verkoop 23 januari

Heerlijk genieten aan de waterkant

In de Krijgsman Muiden wordt in deelproject De Productieloodsen een geheel nieuw woningtype gerealiseerd. Ontdek de unieke opzet van dit plan door de ingerichte binnenhoven, achterpaden, tuinmuren en de twee gezamenlijke tuinen.

Groen en waterrijk uitzicht met veel ruimte en licht

De Productieloodsen omvat 18 stoere woningen met allemaal een eigen zonnige tuin op het oosten of zuiden inclusief berging. De royale huizen hebben circa 133m2 woonoppervlak verdeeld over twee woonlagen. De woonkamer is maar liefst 12 meter diep, er is een ruime badkamer en er zijn drie grote slaapkamers. De grote ramen zorgen voor veel licht in de woning en mooi zicht op het water, het groene bos en je eigen tuin. Aan de waterzijde heeft de woning een houten vlonderterras en vele woningen hebben zelfs een ligplaats voor een sloep.

Tevens beschikken de woningen over één of twee parkeerplaatsen in de binnenhoven. Vanaf €630.000,- vrij op naam.

Inspiratie

Architect Angie Abbink uit Amsterdam is geïnspireerd door de historie van de oude productieloodsen op het voormalige fabrieksterrein van De Koninklijke Nederlandse Springstoffen Fabriek (KNSF) dat hier destijds gevestigd was. Je vindt dit terug door de letters KNSF op de voorgevels van de vier blokken, de munitiepatronen in het beton gegoten onder de raamkozijnen op de voorgevel & de grote raampartijen op de voor-, zij- en achtergevel.

Interesse?

Kijk voor meer informatie en het overzicht van de beschikbare woningen op de projectwebsite van De Krijgsman of maak een afspraak via 020-3050560.