De Terrassen

Voel je thuis in een appartement van De Terrassen. De plek waar alles samenkomt.

In een appartement van De Terrassen is het heerlijk vertoeven. De appartementen geven door de  hoge plafonds en royale terrassen een gevoel van licht en ruimte, de perfecte afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. De appartementen hebben allemaal minimaal twee goed bemeten slaapkamers, een royaal terras, eigen berging én een eigen parkeerplaats in de parkeergarage in de onderbouw.

Er komen regelmatig appartementen beschikbaar in De Terrassen. Neem voor ons huidige aanbod en meer informatie contact met ons op via info@eefjevoogd.nl of 020-3050560.

Luxe van buiten wonen in de stad

Wonen op een centrale locatie met aan de ene kant het levendige stadshart van Amstelveen en iets verderop het centrum van Amsterdam. Aan de andere kant de rust en stilte van de buitengebieden met uitgestrekte polders en de Amstel.

De riante drie- en vierkamerappartementen vanaf ca. 80 m² zijn eenvoudig te bereiken per lift. De ramen rondom zorgen voor een perfecte lichtinval en geven een mooi uitzicht over de waterpartij voor het gebouw. Op het terras geniet je van de middag- en avondzon. Verder beschikt het gebouw over penthouses van ca. 113 m². Het uitzicht vanaf het dakterras dat de volle breedte van het appartement beslaat, is fenomenaal, net als de privacy. De riante badkamer is zowel bereikbaar via de hal als via de master bedroom.

De hoogwaardige afwerking van de keuken, badkamer en algemene ruimtes zorgen voor de ideale uitstraling: luxe en tegelijkertijd warm en open. Je voelt je er direct thuis. Vanaf de eerste stap die je er binnenzet.

Geniet van het goede leven

De Maimonideslaan in Amstelveen is ideaal bereikbaar. Met de auto ben je zo op de A9 en parkeren kan in de garage op de begane grond. Ieder appartement heeft zijn eigen parkeerplaats! Binnen enkele minuten lopen vind je de metro die je in een kwartier naar Amsterdam Zuid brengt.

Interesse?

Neem voor vragen en het huidige aanbod contact met ons via 020-3050560.

De Terrassen verhuren wij collegiaal met Rots Vast Groep.

Dit is een project van RJB Group

De Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen Amstelveen

Kenmerken

– Amstelveen
– Woonoppervlakten variëren van ca. 70 tot 130 m²
– Minimaal twee slaapkamers
– Alle appartementen beschikken over een eigen terras
– Alle appartementen beschikken over een eigen berging
– Inclusief 1 privé parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage