De Terrassen

De verkoop en verhuur van de appartementen is in volle gang. Voor meer informatie omtrent eventueel beschikbare appartementen kunt u contact met ons opnemen. 

Binnenkort wonen in een nieuwbouw appartement in Amstelveen? Huur of koop? Dat kan in De Terrassen! Ruime drie- en vierkamerappartementen en penthouses, allen voorzien van een heerlijk balkon. De appartementen zijn al opgeleverd!

Luxe van buiten wonen in de stad

Wonen op een centrale locatie met aan de ene kant het levendige stadshart van Amstelveen en iets verderop het centrum van Amsterdam. Aan de andere kant de rust en stilte van de buitengebieden met uitgestrekte polders en de Amstel.

Unieke appartementen met een luxe uitstraling. In totaal 134 appartementen en penthouses, zowel huur- als koopappartementen, verdeeld over twee moderne woongebouwen. De hoge plafonds en royale balkons geven een gevoel van ruimte. De woonoppervlakten variëren van ca. 70 tot 130 m². Huurprijzen vanaf € 1.400,- per maand en koopsommen vanaf € 350.000,- v.o.n.

Zowel de huur als de koopappartementen worden met luxe keukens en sanitair afgewerkt. En wil je je appartement gestoffeerd en/of gemeubileerd hebben? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Door de verschillende stijlpakketten kun je je huurappartement helemaal naar eigen wens of zelfs turn key laten afwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geniet van het goede leven

De Maimonideslaan in Amstelveen is ideaal bereikbaar. Met de auto ben je zo op de A9 en parkeren kan in de garage op de begane grond. Ieder appartement heeft zijn eigen parkeerplaats! Binnen enkele minuten lopen vind je de metro die je in een kwartier naar Amsterdam Zuid brengt.

Interesse?

De oplevering van jouw nieuwe huis kan dit jaar nog plaatsvinden! Kijk voor meer informatie op de project website. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via 020-3050560.

De Terrassen verhuren en verkopen wij collegiaal met Rots Vast Groep.

Voorbehoud gunning verkoper en voorbehoud tussentijdse prijswijzigingen.

De Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen Amstelveen

Kenmerken

– Amstelveen
– Nieuwbouw, direct te bewonen
– Woonoppervlakten variëren van ca. 70 tot 130 m²
– Inclusief 1 privé parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage
– Luxe oplevering
– Diverse stijlpakketten
– De appartementen zijn al opgeleverd!


ga naar project site
deel deze pagina