De Terrassen

De verhuur van de appartementen is in volle gang. Voor meer informatie omtrent eventueel beschikbare appartementen kunt u contact met ons opnemen. 

Wonen in een nieuwbouw huur appartement in Amstelveen? Dat kan in De Terrassen! Ruime driekamerappartementen en penthouses, allen voorzien van een heerlijk balkon. De appartementen zijn al opgeleverd!

Luxe van buiten wonen in de stad

Wonen op een centrale locatie met aan de ene kant het levendige stadshart van Amstelveen en iets verderop het centrum van Amsterdam. Aan de andere kant de rust en stilte van de buitengebieden met uitgestrekte polders en de Amstel.

Unieke appartementen met een luxe uitstraling. In totaal 60 huur appartementen en penthouses in een modern woongebouw. De hoge plafonds en royale balkons geven een gevoel van ruimte. De woonoppervlakten variëren van ca. 79 tot 100 m². Huurprijzen vanaf € 1.400,- per maand.

De appartementen worden met luxe keukens en sanitair afgewerkt. En wil je je appartement gestoffeerd en/of gemeubileerd hebben? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Door de verschillende stijlpakketten kun je je huurappartement helemaal naar eigen wens of zelfs turn key laten afwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Geniet van het goede leven

De Maimonideslaan in Amstelveen is ideaal bereikbaar. Met de auto ben je zo op de A9 en parkeren kan in de garage op de begane grond. Ieder appartement heeft zijn eigen parkeerplaats! Binnen enkele minuten lopen vind je de metro die je in een kwartier naar Amsterdam Zuid brengt.

Interesse?

De oplevering van jouw nieuwe huis kan dit jaar nog plaatsvinden! Kijk voor meer informatie op de project website. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via 020-3050560.

De Terrassen verhuren wij collegiaal met Rots Vast Groep.

Voorbehoud gunning verkoper en voorbehoud tussentijdse prijswijzigingen.

Dit is een project van RJB Group

De Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen AmstelveenDe Terrassen Amstelveen

Kenmerken

– Amstelveen
– Nieuwbouw, direct te bewonen
– Woonoppervlakten variëren van ca. 70 tot 130 m²
– Inclusief 1 privé parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage
– Luxe oplevering
– Diverse stijlpakketten
– De appartementen zijn al opgeleverd!


ga naar project site
deel deze pagina