De Keizer

Luxe gemeubileerde huurappartementen in Amsterdam

Schitterende design huurappartementen volledig ingericht door de interieur architecten van Nicemakers – een price winning interieur design bureau o.a. bekend van het Hoxton Hotel aan de Herengracht.

Variërend van nieuwbouw tot high-end gerenoveerde appartementen

Midden in hartje centrum Amsterdam is het project De Keizer gerealiseerd. De Keizer bestaat uit exclusieve appartementen variërend van nieuwbouw appartement (mét lift) tot high-end gerenoveerde appartementen in monumentale 18de en 19e -eeuwse panden. De diversiteit van de woningen is groot: van een efficiënt ingedeeld 1-slaapkamerappartement tot ruime loft appartementen met een dakterras. Alle woningen kijken uit over de gezellige Spuistraat.

Midden in hartje centrum Amsterdam

Het project De Keizer ligt midden in het centrum van Amsterdam: aan de Spuistraat, de Wijdesteeg en Het Keizerrijk. Tussen het Koninklijk Paleis op de Dam en het sfeervolle Spuiplein bekend van de diverse horecazaken. Samen met het W Hotel met zaken als Mr. Porter en The Dutchess maakt dit het aanbod compleet. Centraler wonen in de stad kan niet. De Keizer is de ultieme plek om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft: galeries, theaters, restaurant, clubs, het meest uitgebreide winkelaanbod zoals diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen, de Negen straatjes alsmede luxe shoppingcenters, waaronder Magna Plaza en De Bijenkorf. Voor verse biologische producten kunt u zaterdag terecht op de Noordermarkt.

Kortom wonen in hartje centrum Amsterdam betekent alles binnen handbereik!

Interesse?

Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kun je contact met ons opnemen via 020-3050560. Klik hier om de brochure te downloaden.

De Keizer is een ontwikkeling van ProWinko.

De Keizer luxe appartement AmsterdamDe Keizer luxe appartement AmsterdamDe Keizer luxe appartement AmsterdamDe Keizer luxe appartement Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, Centrum

– Luxe design huurappartementen volledig ingericht door Nicemakers

– Uitzicht over de gezellige Spuistraat

– De diversiteit van de woningen is groot

– Prijzen vanaf € 1.650,- p.m. excl. servicekosten en GWL

– Woonoppervlakte vanaf ca. 49 m²

Klik hier om de brochure te bekijken


deel deze pagina