De Hout

De verkoop is gestart!

Drie exclusieve appartementen en een grachtenpand op eigen grond met houten gevel aan het water.

Een uniek grachtenpand, ontworpen door de vooraanstaande designers van Workshop architecten. Dit unieke Houten gebouw telt drie exclusieve appartementen op eigen grond – van 47 tot 132 m2 vanaf € 390.000,- – en een magnifieke grachtenpand op eigen grond van 218 m2 vanaf € 2.200.000,-. Perfect afgewerkt, inclusief keuken en badkamer, aan het water en met dakterrassen. Dit alles in een creatieve, dynamische en stadse woonomgeving.

Het grachtenpand De Hout – herkenbaar door zijn houten gevel – staat pal aan de bruisende VOC-kade. Een schitterende plek aan het water waar volop ruimte is voor horeca, bijzondere boetieks, ontspanning, creatieve broedplaatsen en een uitdagende gym. Wonen, werken en leven lopen op de kade door elkaar

Planning

Donderdagavond 11 april is de verkoop gestart van De Hout! De inschrijving is inmiddels gesloten, maar je kan je nog wel inschrijven voor de reservelijst van de appartementen. Dit doe je op de project website.

Interesse?

Schrijf je nu in voor een van de appartementen via de project site. Bel voor meer informatie naar ons kantoor op 020 – 3050560 of stuur een email naar eendracht@eefjevoogd.nl.

Op Oostenburg is een ontwikkeling van een samenwerkingsverband tussen Steenwell en VORM Ontwikkeling.

Eiland Oostenburg De Hout

Kenmerken

– Amsterdam Centrum
– Onderdeel van Eiland Oostenburg
– Grachtenpand en 3 appartementen
– oppervlaktes van 47 tot 218 m2
– prijzen vanaf € 390.000,- tot € 2.200.000,-
– Gelegen op eigen grond
– startverkoop op 11 april


ga naar project site
deel deze pagina