Huren op Oostenburg

Oostenburg is een nieuwe duurzame woonplek in het centrum van Amsterdam. De plek transformeert tot een typisch Amsterdamse stadswijk: levendig en stoer. Hier woon, werk en leef je te midden van groene parkjes, gezellige straatjes, winkeltjes en culinaire horecagelegenheden. Door de centrale ligging profiteer je van een optimale bereikbaarheid. Je fietst zo naar Het Museumkwartier, de Dam en de Albert Cuyp of Amsterdam CS.

Appartementen De Zwaan

De Zwaan bestaat uit drie gebouwen met een eigen ingang en identiteit. Vanuit de ruime een-, twee-, of driekamerwoning kijk je uit op de Van Gendthallen of de binnentuin. Hier ervaar je optimaal de historie van de nieuwe wijk. Door de hoge plafonds en verdiepingshoge puien zijn de appartementen ongekend licht. Alle woningen beschikken over een luxe keuken met kookeiland en een eigen buitenruimte. Onder de woonappartementen komen commerciële ruimten en woon-werk units. Een bruisend straatbeeld in deze nieuwe urban hotspot.

Diversiteit met eigen identiteit
Woonblok A herken je aan de lichtgrijze gevel van microbeton en grote balkons. Hier komen 20 huurappartementen. Het naastgelegen blok B bestaat uit 25 appartementen en kenmerkt zich door zwarte details en een zaagtanddak. Blok C wordt een van de eyecatchers van Oostenburg met zijn stoere gevel van roestend cortenstaal. In dit kleinschalige complex komen 9 appartementen waarvan het bovenste appartement een royaal dakterras heeft.

Moeiteloos verhuizen
De appartementen zijn beschikbaar vanaf mei/juni 2021. Je kunt meteen verhuizen; de muren zijn afgewerkt en gesaust en de appartementen zijn voorzien van een pvc vloer. De huurlast variëert van 1.550 euro voor een appartement van 70 m² tot 2.750 euro voor een royaal penthouse. De servicekosten liggen rond de 65 euro per maand. Door een lage EPC van 0,4 zijn de energielasten laag. Oplevering indicatie Q2 2021.

Appartementen De Parel

In de tweede helft van 2021 komen er nog meer huurwoningen beschikbaar in wooncomplex De Parel. Vanuit deze appartementen is er een schitterend uitzicht over de Oostenburgervaart.

Tevens is het mogelijk om een parkeerplaats te huren onder het naastgelegen appartementengebouw. Oplevering indicatie Q3 2021

Interesse? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op de projectwebsite.

Dit project is een ontwikkeling van Atrium

Kenmerken

– Oostenburg is een nieuwe duurzame woonplek in het centrum van Amsterdam

– Ruime een-, twee-, of driekamerwoningen
– Uitzicht op de Van Gendthallen of de binnentuin.

– Hoge plafonds en verdiepingshoge puien.

– Luxe keuken met kookeiland en een eigen buitenruimte.

– Onder de woonappartementen komen commerciële ruimten en woon-werk units.

– De appartementen zijn beschikbaar vanaf mei/juni 2021
– Huurprijzen van 1.550 euro voor een appartement van 70 m² tot 2.750 euro voor een royaal penthouse

– In de tweede helft van 2021 komen er nog meer huurwoningen beschikbaar in wooncomplex De Parel.


ga naar project site
deel deze pagina