Elly J. Meijertuin

13 stijlvolle woningen gelegen in Baarn.

Comfortabel wonen in karaktervol en centraal Baarn: maak kennis met Elly J. Meijertuin. Elly J. Meijertuin is een nieuwbouwplan met 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s. De nieuwbouwwoningen met garage en oprit komen midden in een bestaande wijk. De supermarkt, scholen, dokter en tandarts zijn op loopafstand en om de hoek vind je het Leger des Heils, een Cruyff Court en toffe plekken om te sporten. Deze wijk in Baarn heeft een lekker ongedwongen sfeertje. Een beetje van alles en nog wat, zoals je dat ook vaak in Amsterdam en Utrecht ziet.

Aanbod
Er zullen  13 woningen gerealiseerd worden bestaande uit 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s met woonoppervlakten van 173m2 tot en met  204m2 en koopsommen van € 675.000 v.o.n. tot € 825.000 v.o.n.. Alle woningen beschikken over een garage en 2 parkeerplaatsen op de oprit.

Baarn
De oude charmes van Baarn zijn nog altijd te bewonderen. Zoals de boomrijke lanen in de dorpskern en het prachtige Kasteel Groenendaal, buitenplaats voor mens en natuur. En over natuur gesproken, prachtige plekken om deze te ervaren liggen in de spreekwoordelijke achtertuin. Zoals natuurgebied De Hooge Vuursche, de Soesterduinen en de Eem. Met mooi weer verzamelen Baarnaren zich graag langs de rivier voor waterpret en ontspanning. Voor tijdens of na je werk even van de natuur in, het is allemaal op loopafstand te vinden.

Geen nieuwbouwwijk, wél een nieuwbouwwoning
Baarn biedt het beste van 2 werelden; je geniet van het historische en dorpse karakter, maar hebt tegelijk alles om je heen wat je nodig hebt. Zeker in de Elly J. Meijertuin. De nieuwbouwwoningen komen namelijk middenin een bestaande wijk. Dat betekent: nieuw wonen en tegelijk profiteren van alle voorzieningen die er al in de buurt zijn. Van supermarkt tot delicatessezaak, scholen en activiteiten voor de kinderen, goede restaurants, leuke koffiebarretjes en toffe plekken om te sporten. Je hebt hier vanaf dag 1 het gemak van alles dichtbij!

Bereikbaarheid
Baarn ligt tussen Amsterdam, Almere, Utrecht en Amersfoort; centraler kun je bijna niet wonen. Al deze steden zijn binnen een kwartier tot een half uur te bereiken. Bij knooppunt Eemnes rijd je zo de snelweg op en bovendien heeft Baarn een eigen treinstation, dat op een paar minuten fietsafstand ligt van de nieuwbouw in de Elly J. Meijertuin.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact met ons op via 020-3050560 of mail naar info@eefjevoogd.nl.

Kenmerken

– 13 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s

– Woonoppervlakten van 173m2 tot en met 204m2

– Koopsommen van € 675.000 v.o.n. tot € 825.000 v.o.n.

– Gelegen in Baarn


deel deze pagina