Flagships

Verkocht

Op de kop van Pier2 komen de zogeheten ‘Flagships’. Het zijn de stoere boegbeelden van het eiland met eigen aanlegsteiger. Deze buitengewone huizen van ca. 273 m2 zijn riant, heerlijk licht en beschikken over grote raampartijen met prachtig uitzicht over het IJ. Doordat Pier2 het langste eiland is en uitsteekt, hebben de woningen rondom vrij uitzicht. Sunrise kijkt uit over de haven en het Pontsteigergebouw. Vanuit Sunset ziet u het REM-eiland.

Aanlegsteiger aan het water

Wonen in hartje Amsterdam, in een typisch Amsterdams straatje, mét mogelijkheid voor een aanlegsteiger aan het water. Dat kan straks in de Houthaven. Het gebied verandert in een aantrekkelijke eilandenwijk met zeven groene en autoluwe wooneilanden.

Energiezuinig wonen op Pier2

Alle woningen op Pier2 worden voorzien van zonnepalen. Daarnaast worden de woningen voorzien van een Tesla Powerwall 2. Dit is een batterij waarin zonne-energie wordt opgeslagen, zodat u het later zelf kunt gebruiken. Met een EPC van maximaal 0,1, zit Pier2 ruim lager dan de wettelijke eisen.

Op de project website vindt u meer informatie over de Flagships!

Flagships Pier2 Houthaven AmsterdamFlagships Pier2 Houthaven AmsterdamFlagships Pier2 Houthaven AmsterdamFlagships Pier2 Houthaven Amsterdam

Kenmerken

– Verkocht

– Amsterdam, Houthaven

– Stoere boegbeelden van het eiland met eigen aanlegsteiger

– Woonoppervlakte van ca. 273 m2

– Riant, heerlijk licht en een prachtig uitzicht over het IJ

– Koopsom indicatie/richtprijs v.a. € 1.800.000,- v.o.n. op basis van jaarlijkse canon


ga naar project site
deel deze pagina