Floor

In het voormalige gebouw van de Hogeschool van Amsterdam aan de Wibautstraat in Amsterdam is de realisatie van 162 huurappartementen in de vrije sector in volle gang! Het gebouw is verdeeld over 8 woonlagen en telt 9 verdiepingen. Op de begane grond zit de entree en een Albert Heijn.
Zoek je een studio of ben je op zoek naar een groter appartement? De woonoppervlakten variëren van ca. 35 m² tot ca. 94 m². De appartementen op de bovenste woonlaag beschikken over een geweldig dakterras!

Voor je auto en fiets is altijd een plek, want onder het gebouw is een parkeergarage en een fietsenstalling. Een privéparkeerplaats is optioneel te huur.

Wonen aan de Wibautstraat

De Wibautstraat wordt met de dag populairder! In en rondom de Wibautstraat vind je veel gezellige restaurants en coffee bars, zoals het Volkshotel, Loetje, Coffee Company en The Breakfast Club. Sporten kan aan de overkant bij Vondelgym. Met de fiets of tram ben je zo in de Pijp,  Zuid en het gebied rondom de Javastraat en het Beukenplein, waar je nog een scala aan restaurants, bars en winkels vindt. Om de hoek bij Floor is het treinstation Amsterdam Amstel en de metrohalte zit voor de deur.

Interesse?

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via 020-3050560 of bekijk de project website.

Floor is een ontwikkeling van a.s.r.

Floor Wibautstraat AmsterdamFloor Wibautstraat AmsterdamFloor Wibautstraat AmsterdamFloor Wibautstraat AmsterdamFloor Wibautstraat Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, Wibautstraat

– 162 huurappartementen

– Woonoppervlakten variëren van ca. 35 m² tot ca. 94 m²

– Studio’s, 2- en 3-kamerappartementen

– Parkeergelegenheid in de onderbouw


ga naar project site
deel deze pagina