Hogguers

Gebouw 1 en 2 zijn geheel verkocht! Houd de website in de gaten voor de start verkoop van gebouw 3.

Modern wooncomfort

Op een unieke locatie, direct aan het ‘zwembad’ Sloterplas, zijn inmiddels 3 x 21 stijlvolle nieuwe appartementen gerealiseerd. Volledig afgebouwde designappartementen waarin je direct kunt wonen en genieten van deze groene en dynamische wijk. Aan alles is gedacht. Een kwalitatief zeer hoogwaardige afwerking met eikenhouten kozijnen, op maat gemaakte kastenwanden, gietvloer, met was-droogmachine en gordijnen en trendy lamellen. De appartementen zijn klaar voor gebruik, het enige dat je hoeft te doen, is jouw persoonlijke spullen meenemen.

Doordacht design met aandacht voor details

Stap een van de twee-kamerappartementen binnen en je ervaart direct een gevoel van ruimte dankzij de doordachte indeling en de hoge plafonds. De ramen van vloer tot aan het plafond bieden een heerlijk uitzicht en een schitterende lichtinval. Hogguers biedt je ultiem wooncomfort. De appartementen variëren van 41,2 tot 67,5 m². Koopprijzen zijn vanaf € 289.000 v.o.n. en op basis van eeuwigdurend afgekochte erfpacht.

Nieuw-West wordt steeds meer hip, hot and happening

Nieuw-West is een buurt in opkomst. Een omgeving waar het bruist van energie en waar de komende jaren veel gaat gebeuren. Er is nu al een ruim aanbod in de buurt, zoals het Van Eesteren Paviljoen, Student Hotel en Westmarket.

Wonen in beschermd stadsgezicht

Hogguers bevindt zich op de kop van de Sloterplas, is aangemerkt als beschermd stadsgezicht en wordt gezien als een hoogtepunt uit de naoorlogse stedenbouw. Als je meer inzoomt op de locatie van de gebouwen, dan zie je dat deze een eigen buurt vormen, een plek die veilig voelt en geborgenheid heeft. En waar iedereen de ruimte heeft om op zijn of haar eigen manier te leven.

Interesse?

Hogguers bestaat uit drie gebouwen aan de Burgemeester Hogguersstraat. De gebouwen 1 en 2 zijn al geheel verkocht en voor gebouw 3 staat de start verkoop gepland voor september 2019. Schrijf je in als belangstellende op de project website om op de hoogte te blijven.

Heb je een vraag over het project? Neem dan contact met ons op via 020-3050560.

Burgemeester HogguerstraatBurgemeester HogguerstraatBurgemeester HogguerstraatBurgemeester Hogguerstraat

Kenmerken

– Amsterdam, Burgemeester Hogguersstraat

– Op een wereldstek; bij de Sloterplas, je eigen ‘zwembad’ aan je voeten

– Veel oversized groen

– Volop recreatie mogelijkheden; jachthaven, zeilen, varen, park en strand

– Tramlijn 13 en metrostation Jan van Galenstraat op loopafstand

– Kwalitatief zeer hoogwaardige afwerking

– Woonoppervlakten van ca. 41,2 tot 67,5 m²

– Koopprijzen zijn vanaf € 289.000 v.o.n. en op basis van eeuwigdurend afgekochte erfpacht

– Gebouw 1 is bijna uitverkocht. Bel ons voor een bezichtigingsafspraak!

-Gebouw 1 en 2 zijn uitverkocht, de start verkoop van gebouw 3 staat gepland voor september 2019.


ga naar project site
deel deze pagina