Intermezzo

De Zuidas in Amsterdam: internationaal, continu in beweging en met een vleugje ‘glamour’. In het hart van deze bruisende wijk, aan de inmiddels gerenommeerde Gustav Mahlerlaan, staat Intermezzo – een iconisch gebouw, 22 verdiepingen hoog, in stralend witte baksteen. In Intermezzo vind je een mix van appartementen. Stap naar buiten en je hoort alle talen van de wereld. Stap binnen en je ervaart wat licht en luxe met een mens kunnen doen. Dit is precies wat je zocht: een oase van rust, middenin de kosmopolitische ‘hustle and bustle’.

In Intermezzo kun je kiezen uit 35 huurappartementen en ze zijn allemaal net even anders. De oppervlaktes variëren van ca. 67 tot maar liefst 138 m² verdeeld over de 4e tot en met 7e verdieping. De afwerking is subliem met een Poggenpohl-keuken, Villeroy & Boch sanitair met een luxe inloopdouche. Een heerlijk balkon, de beste restaurants om de hoek, een supermarkt letterlijk aan je voeten en ideale OV-verbindingen op loopafstand. In Intermezzo vind je het allemaal.
De huurprijzen van de appartementen in Intermezzo liggen tussen de € 1.530,- en € 3.025,- per maand excl. servicekosten.

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via 020-3050560 of bekijk de project website.

Intermezzo Zuidas Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam, Zuidas
– 35 luxe huurappartementen
– Buitenruimte: zonnige royale balkons
– Woonoppervlakten variëren van ca. 67 tot maar liefst 138 m²
– Luxe Poggenpohl-keuken compleet met inbouwapparatuur
– Huurprijzen variëren tussen € 1.530,- en € 3.025,-


ga naar project site
deel deze pagina