Klaasje

Ten oosten van het sfeervolle Stadshart Amstelveen, op 5 minuten fietsafstand worden 57 nieuwbouwappartementen in 2 moderne woongebouwen gerealiseerd. In Klaasje woont u in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal. De locatie is niet alleen goed bereikbaar, maar ligt ook ideaal ten opzichte van winkel-, sport- en recreatievoorzieningen.

Wonen in Klaasje

Op de hoek van de Oranjebaan en de Camera Obscuralaan komen 5 appartementengebouwen met een uniforme, moderne uitstraling. Er worden 2 gebouwen ontwikkeld met koopappartementen, met respectievelijk 5 en 10 woonlagen. De moderne appartementengebouwen liggen in het groen en het binnenterrein wordt ingericht als centrale gezellige ontmoetingsplek met parkachtige sfeer. De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 95 tot 170 m² en hebben minimaal één parkeerplaats ter beschikking in de ondergrondse parkeergarage.

Interesse?

Dit project is in voorbereiding. De planning voor de start verkoop is maart 2018. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 020-3050560 of bekijk de project website.

Klaasje is een ontwikkeling van BDP en De Nijs.

Kenmerken

– Amstelveen, Klaasje Zevensterstraat
– 57 nieuwbouwappartementen
– Woonoppervlakte van ca. 95 tot 170 m²
– Groene, parkachtige omgeving
– Minimaal één parkeerplaats per appartement in de parkeergarage
– Project in voorbereiding


ga naar project site
deel deze pagina