Klaasje

Ten oosten van het sfeervolle Stadshart Amstelveen, op 5 minuten fietsafstand worden 57 nieuwbouwappartementen in 2 moderne woongebouwen gerealiseerd. In Klaasje woon je in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal. De locatie is niet alleen goed bereikbaar, maar ligt ook ideaal ten opzichte van winkel-, sport- en recreatievoorzieningen.

Wonen in Klaasje

Op de hoek van de Oranjebaan en de Camera Obscuralaan komen 5 appartementengebouwen met een uniforme, moderne uitstraling. Er worden 2 gebouwen ontwikkeld met koopappartementen, met respectievelijk 5 en 10 woonlagen. De moderne appartementengebouwen liggen in het groen en het binnenterrein wordt ingericht als centrale gezellige ontmoetingsplek met parkachtige sfeer. De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 95 tot 170 m² en hebben minimaal één parkeerplaats ter beschikking in de ondergrondse parkeergarage.

Interesse?

Dit project is in voorbereiding. De planning voor de start verkoop is mei 2018. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 020-3050560 of bekijk de project website.

Klaasje is een ontwikkeling van BDP en De Nijs.

Kenmerken

– Amstelveen, Klaasje Zevensterstraat
– 57 nieuwbouwappartementen
– Woonoppervlakte van ca. 95 tot 170 m²
– Groene, parkachtige omgeving
– Minimaal één parkeerplaats per appartement in de parkeergarage
– Project in voorbereiding


ga naar project site
deel deze pagina