Klaasje

Wil je meer informatie of er nog een bouwnummer van jouw voorkeur beschikbaar is? Neem dan contact op met ons kantoor via 020-3050560.

Ten oosten van het sfeervolle Stadshart Amstelveen, op 5 minuten fietsafstand worden 57 nieuwbouwappartementen in 2 moderne woongebouwen gerealiseerd. In Klaasje woon je in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal. De locatie is niet alleen goed bereikbaar, maar ligt ook ideaal ten opzichte van winkel-, sport- en recreatievoorzieningen.

Wonen in Klaasje

Op de hoek van de Oranjebaan en de Camera Obscuralaan komen 5 appartementengebouwen met een uniforme, moderne uitstraling. Er worden 2 gebouwen ontwikkeld met koopappartementen, met respectievelijk 5 en 10 woonlagen. De moderne appartementengebouwen liggen in het groen en het binnenterrein wordt ingericht als centrale gezellige ontmoetingsplek met parkachtige sfeer. De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 95 tot 170 m² en hebben minimaal één parkeerplaats ter beschikking in de ondergrondse parkeergarage. De v.o.n. prijzen van de appartementen liggen tussen € 450.840,– en € 825.840,–.

Wil je meer informatie of er nog een bouwnummer van jouw voorkeur beschikbaar is? Neem dan contact op met ons kantoor via 020-3050560.

Meer informatie over het project vind je op de project website.

Klaasje is een ontwikkeling van BPD en De Nijs.

Klaasje AmstelveenKlaasje AmstelveenKlaasje AmstelveenKlaasje AmstelveenKlaasje AmstelveenKlaasje AmstelveenKlaasje AmstelveenKlaasje Amstelveen

Kenmerken

– Amstelveen, Klaasje Zevensterstraat
– De inschrijving is gesloten. Het is mogelijk om je te registreren voor de reservelijst op de project website
– 57 nieuwbouwappartementen
– Woonoppervlakte van ca. 95 tot 170 m²
– De v.o.n. prijzen van de appartementen liggen tussen € 450.840,- en € 825.840,-
– Groene, parkachtige omgeving
– Minimaal één parkeerplaats per appartement in de parkeergarage


ga naar project site
deel deze pagina