Muntplein

Op steenworp afstand van onder andere het Rembrandtplein, Leidsestraat en de Kalverstraat, in het monumentale pand aan het Muntplein, zijn 16 luxe appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn opgeleverd! Je kunt er dus direct in.

Appartementen

Alle appartementen worden opgeleverd met een moderne keuken en badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche met glazen douchewand. Daarnaast bevindt de toilet zich een een aparte ruimte. De plattegronden en inschrijfformulieren  staan online op de projectwebsite.

Historie

Het appartementencomplex is een rijksmonument aan het Muntplein uit 1895. Het is ontworpen door H.P. Berlage als kantoorgebouw van de “Nederlanden van 1845”, een voorganger van Nationale Nederlanden. Het gebouw heeft een mooie historie die nog goed zichtbaar is in de prachtige details van het gebouw.

Locatie

Centraler wonen in de stad kan niet. Wonen op het Muntplein is de ultieme plek om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft: galeries, theaters, restaurant, clubs, het meest uitgebreide winkelaanbod zoals diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen, de Negen straatjes alsmede luxe shoppingcentra, waaronder Magna Plaza en De Bijenkorf. Op 300 meter bevindt zich halte Rokin van de Noord-Zuid metro 52 lijn en overig openbaar vervoer.

Interesse

Heeft u interesse of wilt u een bezichtiging? U kunt contact met ons opnemen via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl.

MuntpleinMuntpleinMuntpleinMuntplein

Kenmerken

– Amsterdam, Muntplein

– 16 appartementen van ca. 60 m² tot 74 m²

– Studio’s, 2-kamer appartementen en 3-kamer appartementen

– Huurprijzen van € 1.500,- tot € 1.950.-

– De appartementen zijn opgeleverd


ga naar project site
deel deze pagina