Pier2

In de Amsterdamse Houthaven wordt het prachtige nieuwbouwproject Pier2 ontwikkeld. Er worden in totaal 130 eengezinswoningen van 4 of 5 verdiepingen gebouwd. Optimaal genieten van wonen aan het water? U kunt bij deze woningen een aanlegsteiger laten maken. Ideaal om uw eigen bootje aan te meren!

Flexibele indeling

In fase 4 op Pier2 komen 10 woningen in 2 verschillende typen. Bij elk woningtype zijn diverse indelingsvarianten mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen of u de keuken op de begane grond wilt, of in het souterrain. Zeer bijzonder zijn de twee hoekwoningen op de Zuid-West kop van de pier. Het zijn de boegbeelden van de straat. Ze tellen vijf woonlagen en beschikken over grote raampartijen met mooi uitzicht over het park.

Houthaven

Pier2 ligt in de Houthaven in Amsterdam. Een aantrekkelijke nieuwbouwlocatie op een voormalig haventerrein in Stadsdeel West. Op slechts 10 minuten afstand van het levendige Amsterdamse centrum. Goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en natúúrlijk de fiets. Onder een gedeelte van Pier2 komt een ondergrondse parkeervoorziening voor de woningen.

Interesse?

Benieuwd hoe u komt te wonen in Pier 2? Bekijk hier de virtuele tour!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 020-3050560.

Pier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam Houthaven

– Fase 4 is in voorbereiding

– 10 woningen in 2 verschillende typen

– Prachtige kopwoningen

– Parkeerplaats in de parkeerkelder

 


ga naar project site
deel deze pagina