Pier 2

Fase 3 bestaat uit 56 woningen. De woonoppervlaktes in fase 3 variëren van 134 tot maar liefst 273 m2. Het gaat om woningen met vier, vijf of zes kamers. De prijzen beginnen bij circa € 535.000,- (v.o.n.), op basis van jaarlijkse erfpachtcanon. De woningen in fase 3 zijn bijna identiek aan die in fase 2, al zijn er meer varianten. Ook krijgt de nieuwe fase op de kop twee woningen (de zogeheten flagships) met maar liefst 273 vierkante meter woonoppervlak en een fantastisch uitzicht over het IJ. Pier 2 bestaat in totaal uit 150 eengezinswoningen van 3 tot 5 woonlagen.

Flexibele indeling

Bepaal zelf de indeling van uw woning! U kunt kiezen uit een aantal flexibele mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld de keuken in het souterrain of de woonkamer en de keuken op de begane grond? Ook kunt u bepalen waar de vide komt, op de begane grond of op de 1e verdieping, aan de voor- of de achterzijde. Of wilt u liever een 2e badkamer op de verdieping? Alles is bespreekbaar, binnen de technische mogelijkheden uiteraard. En, voor de aangeboden indelingsvarianten betaalt u niets extra’s!

Op de website van het project zijn de specificaties en plattegronden van de woningen worden vertoond, inclusief een aantal mogelijke indelingsvarianten.

Aanlegsteiger

Bij iedere woning hebben de bewoners de mogelijkheid een aanlegsteiger te maken van 2,5 m bij 2,5 m, om bootjes aan te meren. Zo kun je optimaal genieten van wonen aan het water. Onder een gedeelte van Pier 2 komt een ondergrondse parkeervoorziening voor de woningen.

Interesse?

Benieuwd hoe u komt te wonen in Pier 2? Bekijk hier de virtuele tour!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 020-3050560.

Pier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven AmsterdamPier 2 Houthaven Amsterdam

Kenmerken

– Amsterdam Houthaven

– In totaal 150 eengezinswoningen (fase 3: 56 woningen)

– Parkeerplaats in de parkeerkelder

-Indicatie oplevering fase 1: medio 2017

– Woonoppervlakten vanaf ca. 134 m2 tot ca. 273 m2

– Koopsommen vanaf ca. € 535.000,- v.o.n. o.b.v. jaarlijkse betaling van de indexcanon


ga naar project site
deel deze pagina