Rapenburg

Ben je op zoek naar een modern huurappartement in hartje Amsterdam? Maak dan nu een bezichtigingsafspraak via 020-3050560.

De 12 huurappartementen aan Rapenburg 31-33 zijn gelegen in het historische centrum van Amsterdam. Hier woon je in een karakteristiek pand maar met alle comfort van vandaag de dag. De volledig gerenoveerde appartementen variëren tussen 38 m² en 120 m² en worden luxe gestoffeerd opgeleverd, inclusief mooie lamelparket vloer, inbouwspots, gordijnen en wasmachine en wasdroger.

Wees er snel bij, de appartementen aan De Rapenburg 31-33 zijn per direct beschikbaar!

Omgeving

Rapenburg is een rustig straatje in het oude centrum van Amsterdam. Met de Nieuwmarkt en Het Waterlooplein aan de ene kant, en Het Oosterdok en Kadijksplein aan de andere kant. Wonen in alle rust met het levendige centrum binnen handbereik. Diverse horecagelegenheden als Gebr. Hartering, Mata Hari, Entrepot en Sotto liggen om de hoek. Aan de andere kant van het Oosterdok vind je meer restaurants als Hanneke’s Boom en de Scheepskameel.
Recreatie, cultuur en groen zijn er volop met Artis en Hortus op een paar minuten fietsafstand.

Met het openbaar vervoer is alles binnen handbereik. Metrostation Nieuwmarkt (5 min. loopafstand) en het Centraal Station met trein, bus, tram, metro en pont ligt op 10 min. loopafstand.
Met de auto zijn via de IJtunnel of de S100 diverse uitvalswegen zo te bereiken.

Appartementen

Alle appartementen hebben een luxe open keuken en zijn voorzien van Siemens apparatuur.
De mooie betegelde badkamers zijn voorzien van rainshower, wastafel en radiator. De appartementen beschikken over een videofoon (met camera), centrale verwarming en mechanische ventilatie. Tevens beschikken enkele appartementen over een buitenruimte.

Interesse?

Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging contact met ons op via 020-3050560 of e-mail info@eefjevoogd.nl

Rapenburg Rapenburgwal Oudeschans Amsterdam Centrum grachten canals apartments for rent te huur appartementen vastgoed Eefje Voogd Makelaardij makelaarRapenburg Rapenburgwal Oudeschans Amsterdam Centrum grachten canals apartments for rent te huur appartementen vastgoed Eefje Voogd Makelaardij makelaarRapenburg Rapenburgwal Oudeschans Amsterdam Centrum grachten canals apartments for rent te huur appartementen vastgoed Eefje Voogd Makelaardij makelaarRapenburg Rapenburgwal Oudeschans Amsterdam Centrum grachten canals apartments for rent te huur appartementen vastgoed Eefje Voogd Makelaardij makelaar

Kenmerken

– Volledig gerenoveerde huurappartementen
– In het historische centrum van Amsterdam
-Luxe gestoffeerd opgeleverd
-Per direct beschikbaar


deel deze pagina