Riverfront

Home with a view

Drie exclusieve penthouses, 14 maisonnettes en 42 appartementen. Met het aan de Amstel gelegen luxe Riverfront Residences krijgt het Amstelkwartier er een prachtige wooncomplex bij. Alle koopwoningen zijn luxe afgewerkt en voorzien van alle hedendaagse wooncomfort. De penthouses, maisonnettes en appartementen liggen verspreid over vijf verdiepingen en kijken uit over Park Somerlust, de Duivendrechtse Vaart of de Amstel.

Uw fiets en auto kunt u altijd kwijt bij Riverfront Residences. Er zijn 54 parkeerplekken in de garage en twee gezamenlijke fietsenbergingen. Op deze uitzonderlijke mooie plek aan de Amstel kunt u heerlijk rustig wonen, omringd door natuur en groen, mét alle moderne gemakken van de stad bij de hand.

Amstelkwartier

’s Morgens wandelen met de hond langs de rivier de Amstel of misschien zelf een rondje varen in uw eigen sloep. In het pas aangelegde Park Somerlust kunt u genieten in een groene oase tussen de bomen. Op deze bijzondere plek, op het voormalige terrein van de Zuidergasfabriek, komen rust, ruimte en exclusief wonen samen.

In het trendy Amstelkwartier is genoeg te doen. Wat dacht u van zwemmen op een zomeravond of een lekker roeien in het weekend? In de Stadshaven Amstelkwartier kunt u genieten van een hapje en een drankje, het uitzicht over het water en de bedrijvigheid in de haven met ruim honderd ligplekken. Om de hoek vindt u voorzieningen als winkels, een basisschool, een hotel en diverse horecagelegenheden.

Interesse

Dit project is nog in voorbereiding. De verkoop zal naar verwachting in het najaar 2019 starten. Je kunt je als belangstellende aanmelden via de project website of bel naar 020-3050560.

Dit project is een ontwikkeling van AM

Riverfront Amstelkwartier Amstel appartement koopwoning penthouse maisonettesRiverfront Amstelkwartier Amstel appartement koopwoning penthouse maisonettesRiverfront Amstelkwartier Amstel appartement koopwoning penthouse maisonettesRiverfront Amstelkwartier Amstel appartement koopwoning penthouse maisonettes

Kenmerken

– Amsterdam, Amstelkwartier
– Penthouses van 186 tot 254 m²
– maisonnettes van 121 tot 223 m²
– appartementen van 55 tot 178 m²
– alle woningen beschikken over een tuin, dakterras en/of balkon
– indicatie start verkoop najaar 2019
– project in voorbereiding


ga naar project site
deel deze pagina