SomerParc

De toplocatie direct aan het prachtige Park Somerlust langs de Amstel. De bijzonder fraaie architectuur, geïnspireerd op steden als New York en Londen. En natuurlijk de royale herenhuizen, exclusieve appartementen en riante penthouses zelf. Ze maken SomerParc in het Amstelkwartier tot de absolute crème de la crème op woongebied.

View at the park

Vrij uitzicht, omringd door natuur en water, nabij de historische binnenstad van Amsterdam. SomerParc laat u niets te wensen over. Het prestigieuze project biedt een gevarieerd woningaanbod.

Er komen twee blokjes van drie om vijf herenhuizen met een woonoppervlak van circa 240 m² en een ruime privé voor- en achtertuin.

De herenhuizen worden afgewisseld door twee appartementengebouwen met ieder dertien appartementen in grootte variërend van 100 m² tot 260 m² met een royale buitenruimte aan parkzijde.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de indeling en afwerking bepaalt u grotendeels zelf én u geniet van een adembenemend uitzicht over het park en soms zelfs over de Amstel. Uw auto parkeert u in de parking onder het complex.

Live at de park

Het Amstelkwartier wordt dé nieuwe woonwijk in Amsterdam, gelegen tussen Amsterdam Zuid, de Amstel en Watergraafsmeer. Het Amstelkwartier is omgeven door groen en water, zo liggen de woningen in SomerParc Residences zelfs aan het nog te realiseren park Somerlust. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen en kan men genieten van een picknick. Ook de dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik in de Pijp, Rivierenbuurt en Watergraafsmeer en straks in het winkelcentrum in de vervolgfase van het Amstelkwartier. Op een steenworpafstand van SomerParc Residences liggen Thuis aan de Amtel, Riva, Dauphine & Rijsel.

Door de centrale ligging van SomerParc Residences is de binnenstad met de vele winkels, cafés, restaurants, musea en trendy uitgaansgelegenheden binnen enkele minuten bereikbaar (fiets 10 min.). Ook de uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar, de snelwegen A10/A2 (5 min.), Schiphol (15 min.) en het strand van Bloemendaal (30 min.). Het Amstelstation ligt op loopafstand.

Meer informatie is te vinden op de project website.

SomerParc is een ontwikkeling van AM projectontwikkeling.

SomerParc AmstelkwartierSomerParc AmstelkwartierSomerParc AmstelkwartierSomerParc AmstelkwartierSomerParc Amstelkwartier

Kenmerken

– Amsterdam, Amstelkwartier

– Royale herenhuizen, exclusieve appartementen en riante penthouses


ga naar project site
deel deze pagina