Spinoza

Aan de Spinozastraat 17 worden 5 hoogwaardig gerenoveerde en luxe afgewerkte appartementen gerealiseerd. Het pand staat op eigen grond en de appartementen, met een verdiepingshoogte van bijna 3 meter, hebben prachtig vrij uitzicht op het water van de Singelgracht.

Nu te koop:
Spinozastraat 17-3
Spinozastraat 17-4

De Spinozastraat is een doodlopende groene straat in het centrum van Amsterdam waar alleen bestemmingsverkeer rijdt. Wonen in alle rust met het levendige centrum binnen handbereik!

De woonoppervlaktes variëren tussen circa 51 m² en 134m². De appartementen zijn zeer hoogwaardig gerenoveerd en worden compleet afgewerkt opgeleverd met luxe keukens, badkamers en vloeren en inclusief wandafwerking en spots.

Ligging en bereikbaarheid

De Weesperbuurt is een buurt in Amsterdam-Centrum en omvat het meest oostelijk deel van de Amsterdamse grachtengordel, tussen de Binnen Amstel, de Plantagebuurt en de Singelgracht. Deze buurt biedt kunst en cultuur in een ontspannen omgeving. De buurt kent sfeervolle terrassen, toonaangevende restaurants en volop mogelijkheden voor shopliefhebbers. In de directe omgeving ligt de Hortus Botanicus, de Stopera, het Waterlooplein, Artis en Carré. Daarnaast ligt de oude Diamantbeurs, nu omgedoopt tot creatieve ontmoetingsruimte en co-workspace ‘Capital C’ letterlijk om de hoek.
De Spinozastraat is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten ben je op station Amsterdam Centraal of bij de Noord/Zuid lijn. De metro stopt nabij en via de Wibautstraat is de snelweg goed aan te rijden.

Interesse

Wilt u meer informatie over deze appartementen neem dan contact met ons op via 020-3050560 of info@eefjevoogd.nl

Dit project verkopen wij in opdracht van SOM – Stedelijke Ontwikkel Maatschappij.

Kenmerken

– Amsterdam, centrum
– Vijf appartementen variërend van circa 51 m² tot 134 m²
– Statig pand met verdiepingshoogte van bijna 3 meter
– Gelegen op eigen grond
– Zeer hoogwaardig gerenoveerd en luxe afgewerkt
– Indicatie oplevering eind 2019
– Spinozastraat 17-3 en 17-4 nu in verkoop!


ga naar project site
deel deze pagina