Stadswerf Oostenburg

Een nieuwe stoere stadswijk vlakbij het centrum van Amsterdam en de levendige buurt Amsterdam Oost. Oostenburg wordt een aantrekkelijk en gevarieerd eiland!

De robuuste industriële signatuur van het eiland wordt behouden. Onder de naam ‘Stadswerf Oostenburg’ worden ca. 450 nieuwe woningen met een mix tussen koop en huur en bijzondere ruimten voor ondernemers gerealiseerd.

Architectuur

Het ontwerp is in handen van Paul de Ruiter Architects, Ronald Janssen Architecten en Bastiaan Jongerius Architecten. Het eilandgevoel, het contrast tussen water en land en het behoud van het stoere en levendige karakter ziet men terug in het prachtige ontwerp van deze architecten. Door de verschillende bouwhoogten, de robuuste en natuurlijke materialen en de structuren van de gebouwen, wordt Stadswerf Oostenburg een typisch Amsterdamse, unieke en stoere woon- en werkomgeving.

Interesse?

Dit project is in voorbereiding. Naar verwachting zullen de koopappartementen vanaf het derde kwartaal 2018 worden verkocht. Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Registreert u zich via info@eefjevoogd.nl of bel naar 020 – 3050560.

Stadswerf Oostenburg is een ontwikkeling SOO, een samenwerkingsverband tussen Steenwell en VORM Ontwikkeling.

Renders zijn gemaakt door 3D studio Prins en Erik Stuit 3D Visuals.
Stadswerf OostenburgStadswerf OostenburgStadswerf Oostenburg

Kenmerken

– Amsterdam, Oostenburg

– Nieuwe stoere stadswijk

– Aantrekkelijk en gevarieerd eiland

– Robuuste industriële signatuur wordt behouden

– Project in voorbereiding


deel deze pagina